Motörhead Ace of Spades 7 Function Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Motörhead Ace of Spades 7 Function Vibraattori
 • Motörhead Ace of Spades 7 Function Vibraattori
 • Motörhead Ace of Spades 7 Function Vibraattori
 • Motörhead Ace of Spades 7 Function Vibraattori

Motörhead Ace of Spades 7 Function Vibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Motörhead Ace of Spades 7 Function Vibraattori värisee tehokkaasti ja nautinnollisesti. Se on erinomainen valinta sekä bändin faneille että muille heavy metal -estetiikkaa arvostaville. Vibraattori on brittiläisen heavy metal -legenda Motörheadin suunnittelema ja osa neljän erilaisen vibraattorin sarjaa. Kaksi niistä on nimetty Overkill-albumin mukaan ja kaksi Ace of Spades ‑albumin mukaan. Kaikki neljä vibraattoria on koristeltu bändin ikonisella logolla ja osassa niistä on myös aivan yhtä tunnettu kallosymboli.

  Ace of Spades 7 Function -vibraattori on 18,5 cm pitkä ja sitä voi käyttää sekä klitorisvibraattorina että dildona. Kokonsa puolesta se mahtuu hyvin käsi- tai matkalaukkuun mukaan. Siinä on seitsemän erilaista värinäohjelmaa, joista kolme on tasaista ja neljä rytmikkäitä. Upeassa mustassa vibraattorissa on kunnolla potkua, niin kuin hevimetallibändin nimikkotuotteelta voi odottaakin.

  Vibraattori on valmistettu ABS-muovista ja se on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä niin suihkussa kuin kylvyssäkin. Se sopii täydellisesti sekä itsetyydytykseen että kumppanin kanssa käytettäväksi. Parhaan kokemuksen saat käyttämällä sen kanssa joko vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

  Aseta erikseen hankittavat AAA-paristot (3 kpl) vibraattorin sisään, kierrä korkki kunnolla kiinni ja olet valmis nautintoon. Käynnistät vibraattorin painamalla pohjassa olevaa painiketta 2-3 sekunnin ajan. Sen jälkeen voit vaihdella värinäohjelmien välillä painamalla painiketta lyhyesti. Sammutat vibraattorin painamalla painiketta parin sekunnin ajan, kunnes värinä loppuu.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi.
  KOKO: 18,5 cm pitkä, 10 cm ympärysmitaltaan.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PARISTOT: 3 x AAA (ei mukana).
  VÄRINÄTASOT: 7 erilaista.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Motörhead Ace of Spades 7 Function Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *