Motörhead Overkill 7 Function Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Motörhead Overkill 7 Function Vibraattori
 • Motörhead Overkill 7 Function Vibraattori
 • Motörhead Overkill 7 Function Vibraattori
 • Motörhead Overkill 7 Function Vibraattori

Motörhead Overkill 7 Function Vibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Motörhead Overkill 7 Function Vibraattori värisee nautinnollisesti vartalon kaikilla erogeenisillä alueilla. Se sopii hyvin sekä bändin faneille että muille heavy metal -estetiikkaa arvostaville. Vibraattori on brittiläisen heavy metal -legenda Motörheadin suunnittelema ja osa neljän erilaisen vibraattorin sarjaa. Kaksi niistä on nimetty Overkill-albumin mukaan ja kaksi Ace of Spades ‑albumin mukaan. Kaikki neljä vibraattoria on koristeltu bändin ikonisella logolla ja osassa niistä on myös aivan yhtä tunnettu kallosymboli.

  Overkill 7 Function -vibraattori on 18,5 cm pitkä ja sitä voi käyttää sekä klitorisvibraattorina että dildona. Siinä on seitsemän erilaista värinäohjelmaa, joista kolme on tasaista ja neljä rytmikkäitä. Tässä vibraattorissa on kunnolla potkua, niin kuin hevimetallibändin nimikkotuotteelta voi odottaakin.

  Täysin vesitiivis vibraattori on valmistettu ABS-muovista ja siitä voi nauttia niin suihkussa kuin kylvyssäkin. Se sopii erinomaisesti sekä soololeikkeihin että kumppanin kanssa käytettäväksi. Parhaan kokemuksen saat käyttämällä sen kanssa joko vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

  Aseta paristot vibraattorin sisään, kierrä korkki kunnolla kiinni ja olet valmis toimintaan. Käynnistät vibraattorin painamalla pohjassa olevaa painiketta 2-3 sekunnin ajan. Sen jälkeen voit vaihdella värinäohjelmien välillä painamalla painiketta lyhyesti. Sammutat vibraattorin painamalla painiketta parin sekunnin ajan, kunnes värinä loppuu.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi.
  KOKO: 18,5 cm pitkä, 10 cm ympärysmitaltaan.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PARISTOT: 3 x AAA (ei mukana).
  VÄRINÄTASOT: 7 erilaista.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Motörhead Overkill 7 Function Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *