MTX1 Robotic Mouth Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

MTX1 Robotic Mouth Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori on upea ja pehmeä itsetyydytyslaite, joka tuntuu aidolta suulta ja tekee nautinnollisia imemisliikkeitä. Säädät masturbaattoria helposti johdon päässä olevalla kaukosäätimellä, jolloin MTX1 Robotic Mouth tekee kaiken työn puolestasi. Helppoa, vai mitä?

  Masturbaattorin moottori liikuttaa kahta helminauhaa sisäholkin ulkopinnalla, mikä tarjoaa sinulle voimakasta stimulaatiota. Suosittelemme käyttämään laitteen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman nautinnollinen.

  MTX Robotic Mouth on 12 cm syvä ja sen suuaukko on 2,3–3 cm leveä. Kaukosäätimen johto on 75 cm pitkä. 

  Huomioithan, että MTX1 Robotic Mouth toimii 4 x C-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC ja jelly.
  SISÄSYVYYS: 12 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 2,3–3 cm.
  JOHDON PITUUS: 75 cm.
  PARISTOT: 4 x C (ei mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Hinta laatu kohdallaan Ensimmäinen masturbaattori minkä hankin jotenka vertauskohdetta ei ole, nyt olen 3 kertaa kokeillut ja joka kerta olen lauennut. Ensimmäisellä kertaa odotin jotain muuta ja aluksi melko tunnoton mut kyllä se siitä kun vaan sai riittävän alipaineen aikaiseksi.
  Huonoja puolia on että ääni on melko kova, sisä osa ei ole irrotettavissa joten puhdistus hankalaa itse olenkin käyttänyt kondomia tämän vuoksi ja johto saisi olla pitempi.
  Jos vähän enemmän sijoittaisi niin voisi saada hiljaisemman ja stimulovemman tuotteen mutta kyllä tämä on hintansa väärtti.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Hinta laatu ihan hyvä Olen nyt 3 kertaa kokeillut ja joka kerralla olen lauennut, pikkusen kun muutaman kerran likuttaa koko laitetta sentin pari ylös alas niin alipaine kasvaa mukavasti muuten ei tarvitse liikutella. Huonoja puolia on melko äänekäs ja sitten tuota sisä osaa ei pysty irrottamaan puhdistusta varten niin olen käyttänyt kondoomia laitteen kanssa.
  Muista laitteista ei ole kokemusta niin en pysty vertaileen, mutta kyllä tätä voin silti suositella hinta kumminkin melko alhainen vastaaviin laitteisiin verrattuna.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: MTX1 Robotic Mouth Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *