MYHIXEL TR Sovelluksella Ohjattava Treenausmasturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

MYHIXEL TR Sovelluksella Ohjattava Treenausmasturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

189,00 €

179,00 €

  Kuvaus

  Jos toivot, että olisit entistäkin parempi seksikumppani, MYHIXEL TR Sovelluksella Ohjattava Treenausmasturbaattori on hyvä treenikumppani, jonka kanssa harjoitellessa saat nautintoa kaupan päälle.

  Innovatiivinen masturbaattori on muotoilultaan moderni ja se kätkee sisälleen houkuttelevan holkin, jossa on stimuloiva sisärakenne. Se on aina valmis ottamaan sinut sisälleen koko peniksesi mitalta ja tarjoaa tuhman aidonkaltaista tuntumaa.

  Masturbaattorissa on lämpötoiminto ja värinöitä, koska myös nautinto näyttelee tärkeää osa kestävyysharjoittelussa. Ilmainen sovellus on pelillistetty kekseliäästi ja se opastaa sinua kasvattamaan staminaasi.

  Tehokas masturbaattori ja sovelluksen pätevä ohjaus antavat sinulle parhaat mahdollisen lähtökohdat, kun haluat kestää pidempään ennen kuin laukeat. Näin pystyt yhä pidempikestoisiin suorituksiin sekä itsesi kanssa nautiskellessa, että halutessasi antaa parastasi kumppanillesi.

  MYHIXEL TR on valmistettu ftalaatittomasta TPE:stä, silikonista ja ABS-muovista. Sen voi ladata helposti mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

  Menetelmä on kehitetty ja testattu yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja sen vaikutuksista on tieteellistä näyttöä.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE, silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 21 cm.
  ULKOHALKAISIJA: 11,3 cm.
  SISÄSYVYYS: 14 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 2 cm (venyy 6,4 cm:iin asti).
  VÄRINÄTASOT: 1 taso.
  AKKU: Ladattava (magneettisesti kiinnittyvä USB-johto mukana).
  LATAUSAIKA: 240 min.
  LÄMPÖTOIMINTO: Kyllä.
  SOVELLUS: MyHixelPlay-sovellus Android- ja iOS-käyttöjärjestelmälle.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa, espanja ja ranska.
  HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Laatutuote Ehdottomasti läpeensä mietitty tuote. Hyvät materiaalit ja fiksu kokonaisuus, eikä mikään pelkkä halpa kiinatuote. Kanteen sisäänrakennettu lämpöominaisuus toimii hyvin ja värinät ovat tuntuvia. Ei mitään tehovärinää kylläkään, mutta se tuntuu tässä olevan tarkoituskin treeniä ajatellen. Sovellus on fiksu ja toimii hyvin tuotteen kanssa. Kaiken kaikkiaan hyvä kokonaisuus. Ehdottomasti suositeltava 100 metrin juoksijoille :D

  Pieni huomio: Tähän voi vähän pettyä, jos kuvittelee ostavansa taskuvaginan. Tämä on tarkoitettu nimenomaan treenaamiseen ja siihen se sopii hyvin, mutta sisäpuolella ei ole juurikaan stimuloivaa rakennetta.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: MYHIXEL TR Sovelluksella Ohjattava Treenausmasturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *