Näin saat tuotteesi toimimaan

Jos sinulla on vaikeuksia saada tuotteesi toimimaan, alta löydät muutaman vinkin siitä, mikä on voinut mennä vikaan. Muista myös, että olemme aina valmiina auttamaan sinua eteenpäin.

Uusi tuote

Kun otat uuden tuotteen käyttöön ensimmäistä kertaa, muista seuraavat asiat:

Jos tuote on paristokäyttöinen

- Ovatko paristot paikoillaan ja onko ne asennettu oikein päin?
- Jos tuotteen mukana ei tullut paristoja, tulee sinun hankkia oikeanlaiset paristot erikseen ja asettaa ne paikoilleen.
- Jos tuotteessa on paristot mukana, usein paristokotelossa on pieni paperi- tai muovilappu, joka estää paristoa kulumasta loppuun varastoinnin aikana. Se tulee poistaa kotelosta, jotta tuote lähtee toimimaan.
- Ladattavissa tuotteissa on joskus mukana erillinen kaukosäädin, johon on laitettava paristot ennen kuin lelua voi käyttää.

Jos tuote on ladattava

Oletko ladannut tuotteen täyteen? Ladattavat tuotteet tulee aina ladata täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Onko tuotteessa näppäinlukko?

Tarkista tuotteen mukana tulevasta käyttöohjeesta, onko siinä näppäinlukko. Se on yleensä päällä varastoinnin aikana, joten se täytyy kytkeä pois päältä ennen kuin tuotetta voi käyttää.

Huolto

Voit pidentää seksilelusi käyttöaikaa puhdistamalla ja huoltamalla sitä säännöllisesti. Useimmat tuotteet kannattaa puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä jokaisen käyttökerran jälkeen. Siten varmistat myös hyvän hygienian.

Liukuvoiteen käyttöä suositellaan useimpien tuotteiden kanssa, ja joidenkin kohdalla se on välttämätöntä, jotta materiaali ei vaurioidu. On myös tärkeää varmistaa, että liukuvoide on yhteensopivaa tuotteen valmistusmateriaalin kanssa ennen käyttöä.

Aitoa ihoa jäljittelevistä materiaaleista (esim. TPE) valmistetut tuotteet tulee huoltaa pesun ja kuivumisen jälkeen huoltojauheella, jotta materiaali säilyy pehmeänä.

Muista aina tarkistaa tuotteen käyttöohje tai verkkokaupassamme olevan tuotesivun Tiedot-välilehti, jotta saat selville, liittyykö sen huoltoon jotain erityistä.

Vanhemmat seksilelut

Nautittuasi seksilelustasi jo tovin verran, saattaa se kaivata hitusen ensiapua lähteäkseen uudelleen käyntiin.

1. Oletko kokeillut vaihtaa tuotteesi paristot uusiin?

Usein tuote lähtee toimimaan, jos kokeilet aivan uusilla paristoilla.

2. Onko paristot asennettu oikein päin?

Monet tuotteet joko toimivat vain osittain tai eivät käynnisty lainkaan, jos paristot on asennettu väärinpäin. Kokeile kääntää paristot toisinpäin.

3. Oletko ladannut tuotettasi vähintään 12 tunnin ajan?

Jos ladattava tuotteesi ei lähde käyntiin, kannattaa kokeilla ladata sitä 12 tunnin ajan yhtäkestoisesti. Tämä koskee sekä aivan uusia, käyttämättömiä tuotteita että sellaisia, jotka ovat aiemmin toimineet normaalisti.

4. Oletko kytkenyt näppäinlukon pois?

Jos tuote on ladattava, siinä on usein jonkinlainen näppäinlukko, joka täytyy kytkeä pois ennen kuin tuote lähtee toimimaan. Voit tarkistaa ohjeet näppäinlukon käyttöön tuotteen mukana tulleesta käyttöohjeesta.

Tuote ei vieläkään toimi

Jos mikään yllä olevista ohjeista ei ratkaissut ongelmaasi, olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä.

Sinful tarjoaa tuotteilleen 24 kk:n reklamaatio-oikeuden. Reklamaatio-oikeus ei kuitenkaan kata sellaisia vikoja, vaurioita tai kulumista, joka johtuu suorasti tai epäsuorasti käyttötarkoituksen ulkopuolisesta käytöstä, puutteellisesta huollosta, väkivalloin kohtelusta tai luvattomasta muokkauksesta. Voit tutustua käyttöehtoihimme täällä.