Nalone Oxxy Ladattava Bluetooth Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Nalone Oxxy Ladattava Bluetooth Masturbaattori
 • Nalone Oxxy Ladattava Bluetooth Masturbaattori
 • Nalone Oxxy Ladattava Bluetooth Masturbaattori

Nalone Oxxy Ladattava Bluetooth Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

149,00 €

  Kuvaus

  Kaipaatko erityistä hemmottelua? Siinä tapauksessa suosittu Nalone Oxxy Ladattava Bluetooth Masturbaattori on valmis pitämään sinusta hyvää huolta.

  Oxxy on Bluetooth-yhteensopiva, joten heti kun olet yhdistänyt masturbaattorin älypuhelimeesi, voit ohjata sen värinää ja intensiteettiä puhelimesi musiikin, videon tai tuhmien puheluiden tahtiin.

  Voit myös säätää sen 7 värinäasetusta manuaalisesti samalla kun lisäät intensiteettiä kahvassa sijaitsevan alipainepallon avulla.

  Oxxy on valmistettu laadukkaasta mustavalkoisesta muovista, jonka sisällä on pehmeää, pinkkiä silikonia. Tässä masturbaattorissa design ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä.

  Nauti masturbaattorista yksin tai anna se kumppanisi osaaviin käsiin. Oxxy on vesitiivis ja ladattava mukana tulevan USB-latausjohdon kautta.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi ja silikoni.
  ULKOPITUUS: 20 cm.
  SISÄPITUUS: 6 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 4 cm.
  BLUETOOTH: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  ÄÄNITASO: Keskitasoa matalampi.
  AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
  VÄRINÄTASOT: 7.
  KIELI: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Hyvä muttei täydellinen Tuote on todella helppo käyttää ja tuntuu erinomaiselle. Voittaa kädenväännön milloin vain :)! Kammioon mahtuu minkäkokoiset elimet tahansa, mutta huomioikaa, että vehkeessä ei ole kauheana syvyyttä. Niin ja liukkari ehdoton!

  Nalone Oxxy on helppo puhdistaa, hanan alle vaan ja pesuainetta käyttöön jos sitä löytyy. Värinämodeja on useampia, mutta ensimmäiset kolme moodia on parhaat kun ne ovat tasaista värinää eri voimakkuuksilla. Mahdollisuus on myös bluetooth yhdistää esimerkiksi kännykkään. Yhdistäminen on helppoa ja laite värisee sitten äänien perusteella. Tästä kuitenkin hieman kritiikkiä, sillä vain voimakkaat äänet aiheuttavat värinää ja tätä ei voi säätää. Suosittelenki käyttämään bluetoothia korkeintaan lämmittelynä.

  Nalonen päässä on tuommoinen musta mötikkä ja sitä kun puristaa niin laitteen sisäosassa olevaan silikoniosaan tulee ilmaa. Tätä siis pitää puristaa pohjaan jotta ilma pysyy. Siitä saa jonkin asteista erilaista tuntumaa, mutta melko "gimmick" ominaisuus.

  Tuote ei ole hiljainen! Joten ei kannata hommata jos nukkuu jonkun muun kuin kumppanin kanssa samassa talossa tai jos seinät on pahvia.

  Materiaali on mielestäni ulkoisesti todella hyvälaatuista. Sisäosa tuntuu hyvälle (liukkarilla). Yksi yllättävä asia on laitteen kevyys, joka saa sen melkein tuntumaan halvalta vaikkei sitä olekaan.

  Kaiken kaikkiaan 5/5 sopii myös parileikkeihin ;)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Nalone Oxxy Ladattava Bluetooth Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *