njoy Pure Plug Keskikokoinen Teräksinen Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

njoy Pure Plug Keskikokoinen Teräksinen Anustappi

Saatavilla 30.10.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

79,90 €

  Kuvaus

  njoy Pure Plug on keskikokoinen terästappi, joka on suunniteltu erityisesti anaalistimulaatioon vähän kokeneemmille käyttäjille. Sitä on helppo ohjata isosta kahvasta. Voit antaa ohjat kumppanillesi tai päättää nautinnostasi itse.

  Pure Plug sopii sekä kylmiin että kuumiin leikkeihin, ja se säilyttää toivotun lämpötilan pitkään. Testaathan lämpötilan käsivarren ihoa vasten ennen kuin käytät tappia intiimialueilla.

  Tappi on valmistettu käsityönä ruostumattomasta kirurginteräksestä, ja se toimitetaan tyylikkäässä säilytysrasiassa. Suosittelemme käyttämään tapin kanssa laadukasta anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Puhdista Pure Plug vedellä ja miedolla saippualla. Ethän käytä hankausaineita, sillä ne tuhoavat kauniin, peilikirkkaan pinnan. Hyvin hoidettuna voit käyttää sitä koko loppuelämäsi ajan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kirurginteräs.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: Sisään asetettava osa 6,5 cm.
  PAKSUUS: 3,2 cm paksuimmasta kohdasta.
  PAINO: 200 g.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Toimii molemmille Riitävän iso lelu aloittelijalle ja miksei hiukan kokeneemmallekin. Paino yllätti ensimmäisellä kerralla. Meillä todettu oikein toimivaksi molemmilla sukupuolilla. Miehellä tosin saisi olla hiukan pidempi, mutta toimii mainiona lämmittelyleluna. Parasta tässä on että lelu varaa lämpöä tai kylmää tarpeen mukaan ja muuttaa kokemuksen täysin joka kerta.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: njoy Pure Plug Keskikokoinen Teräksinen Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *