TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Njoy

Njoy valmistaa seksileluja, jotka ovat miltei taide-esineitä. Ne ovat takuulla markkinoiden kauniimpien ja tyylikkäimpien tuotteiden joukossa. Kaikki Njoy-tuotteet on valmistettu huippulaadukkaasta ruostumattomasta kirurginteräksestä, joten jos pidät niistä hyvää huolta, voit nauttia niistä loppuelämäsi ajan.

Njoy - kestäviä deluxe-seksileluja lääketieteellisestä teräksestä

Njoy ja brändin perustaminen

Njoy-tuotemerkki perustettiin vuonna 2005 amerikkalaisten Greg DeLongin ja Chris Clementin toimesta. Kaksikko haaveili luovansa brändin “pure fun” -filosofiansa ympärille, joka tarkoittaa suoraan käännettynä puhdasta iloa. Tällä mantralla on luonnollisesti monenlaisia merkityksiä, mistä päästäänkin itse tuotteisiin, sillä pyrkimys oli valmistaa todella ylellisiä ja huipputyylikkäitä seksileluja, joista olisi silkkaa iloa käyttäjilleen. DeLongin ja Clementin tarina ei sinänsä eroa merkittävästi monen muun seksileluvalmistajan vastaavasta, sillä eroottisilta markkinoilta löytyy monia brändejä, jotka haluavat edistää ruumiillista ja seksuaalista nautintoa ja luoda tuotteita, jotka kutsuvat leikkimään vartalon erogeenisillä alueilla aivan uusilla tavoilla. Mutta siitä huolimatta Njoy on aivan omassa luokassaan.

Tuotemerkin seksilelut erottuvat joukosta välittömästi, sillä ne ovat yksinkertaisesti ilmaistuna taideteoksia. Käytetyt materiaalit ja ergonomiset, linjakkaat muodot vetävät katseen vääjäämättömästi puoleensa. “Puhtaat” linjat ja elegantti muotoilu saa aikaan todella taiteellisen vaikutelman, joten näitä leluja ei erottaisi kalliisti sisustetun asunnon tai modernin taidenäyttelyn taide-esineistä. Samaa ei voi sanoa kovinkaan monista seksileluista.

Aistikasta, kestävää designia

Kaikki Njoyn seksilelut on valettu parhaasta 316-laatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka kiillotetaan valmistusprosessin lopuksi kauniin peilikirkkaaksi. Halvempaakin terästä olisi saatavilla, mutta tuotemerkin kunnianhimoisia perustajia kiinnostaa vain yksi asia: tehdä kaikkein parasta. Ainutlaatuinen materiaalivalinta tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että saat huippulaadukkaan ja täydellisesti viimeistellyn seksilelun, mutta lisäksi kestävästä teräksestä valmistettu upouusi lelusi ei todellakaan mene rikki, kestää sekä kuumentamisen että viilentämisen, on täysin huokoseton, ei ruostu ja hyvin pidettynä kestää käyttöä eliniän - ja todennäköisesti useammankin.

Kun investoit Njoy-tuotteeseen, et takuulla pety. Lelujen pehmeät kurvit stimuloivat nautinnollisesti käytössä ja materiaalin jykevä paino tuo niihin aivan erityisen ulottuvuuden etenkin anaalikäytössä. Ruostumaton teräs on äärimmäisen vartaloystävällistä, sillä se on juurikin sitä samaa terästä, jota kirurgit käyttävät työssään. Se ei aiheuta allergiaa ja sen puhtaanapito on todella helppoa. Täysin huokoseton materiaali mahdollistaa myös kunnollisen desinfioinnin, mikä tarkoittaa sitä, että leluja voi huoletta jakaa kumppanin kanssa, kunhan niiden puhdistamisesta huolehditaan hyvin.

Sekä G- että P-pisteelle

Jos sinä tai kumppanisi kaipaatte elämäänne deluxe-seksileluja, jotka saavat makuuhuoneen lämpötilan välittömästi nousuun, Njoy-tuotesarja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sinfulilta löydätte laajan valikoiman näitä upeita leluja. Ehdoton hankinta yhteiseen käyttöön on fantastinen unisex-lelu Pure Wand, joka on yksinkertaisen tyylikäs teräsdildo. Sen kaartuva varsi ja molemmissa päissä olevat erikokoiset pallot sopivat täydellisesti naisen G-pisteen ja miehen eturauhasen eli P-pisteen stimulointiin. Jos kaipaatte sauvaltanne hieman lisähaastetta, Fun Wand -G-pistedildo on tutustumisen arvoinen. Siro muotoilu mahdollistaa mm. naisen G-pisteen stimuloinnin samalla kun kumppani antaa hänelle suuseksiä. Siinä on lisäksi anaalihelmiä muistuttavat kohoumat toisessa päässä.

Huippusuositut, testejä voittaneet Pure Plug -anustapit ovat nekin mainitsemisen arvoisia. Niissä toteutuu täydellisesti muodokkaan tapin ja kapean kaulan yhdistelmä, johon materiaalin paino tuo oman, kiihottavan lisänsä. Lämmitä tai viilennä leluja pitämällä niitä jääkaapissa tai lämpimässä vesihauteessa 10 minuutin verran ennen käyttöä ja saatte kokea aivan uudenlaisia aistinautintoja.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful