OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori
SÄÄSTÄ 12%
69,99 €
SÄÄSTÄ 12%
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori 3
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori 4
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori 5
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori 6
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori 50
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori 51
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori 52
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori 90

OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

3.6 (5)
79,99 € 69,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Tunnetun amerikkalaisen OhMiBodin Club Vibe II on langattomasti ohjattava klitorisvibraattori, joka reagoi ympärillä kuuluviin ääniin. Se on muotoiltu sopimaan täydellisesti pikkuhousujesi sisään.

Club Vibe II:ssa on viisi erilaista värinärytmiä, mutta siinä on myös erityinen musiikkiasetus (music mode), jonka avulla se värisee ympäristön äänten tahtiin. Voit käyttää sitä esimerkiksi yökerhossa tai kaupungin vilkkailla kaduilla. 

Musiikkimoodissa vibraattori värisee myös silloin, kun ympärilläsi olevat ihmiset puhuvat. Anna kaukosäädin kumppanillesi ja anna hänen valita musiikki, tai puhua sinut orgasmiin. Mikrofoni on kaukosäätimessä, jota voit pitää laukussa tai kädessäsi käyttäessäsi vibraattoria yksin, tai voit antaa sen kumppanisi käsiin. Sen kantomatka on jopa kuusi metriä.

Vibraattori on kohtuullisen hiljainen, joten voit käyttää sitä huomaamattomasti julkisilla paikoilla. Voit ladata sen mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Huomioithan, ettei vibraattori ole vesitiivis, joten puhdistat sen helpoiten kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Vibraattorin ja kaukosäätimen mukana toimitetaan yhdenkoon (36-42) pikkuhousut, USB-latausjohto, paristo kaukosäätimeen sekä pieni säilytyspussi.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen muovi. Pitsi ja puuvilla (pikkuhousut).
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Ei.
AKKU: Ladattava (USB-johto mukana). 1 x A23 kaukosäätimeen (mukana).
VÄRINÄTASOT: 5 + musiikkimoodi.
ÄÄNITASO: Keskitasoa.
KÄYTTÖAIKA: 2 tuntia 2-3 tunnin latauksella.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 12390.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Fantastinen

Se todella on vibraattori, jota kaikkien naisten pitäisi kokeilla! Sitä on helppo käyttää ja huomaamaton paikallaan. Ainoa miinus on se, että kaukosäätimen pitää olla aika lähellä. Se stimuloi hyvin, joten kokeile sitä joko miehesi kanssa tai vietä hauska reissu kaupungilla ystäviesi kanssa, jossa vaihdatte kaukosäätimiä - jokatapauksessa tiedossa on unohtumaton kokemus;) Lue lisää

-
5 4 1
Hieno valinta

Hyvä valinta, kun sinä, kuten minäkin käytän tätä lelua henkilöön, joka on uskomattoman rakas. Toimii täsmälleen tarkoitetulla tavalla, on helppokäyttöinen - kestäisi kuitenkin hyvin sen, että vibraattorin ja kaukosäätimen välillä voi olla suurempi etäisyys, eikä sinun pitäisi, kuten nyt, tarvitsisi osoittaa niin suoraankaukosäätimellä. Mutta hänen reaktionsa näkeminen toiminnan aikana on kaiken rahan arvoista :) Lue lisää

-
5 5 1
Säästä rahaa

Se ei pääse tavoitteeseen ilman, että autat sitä fyysisesti matkan varrella.

-
5 2 1
Yliarvostettu

Poikaystäväni ja minä aiomme olla vähän tuhmia ja halusimme kokeilla sitä ostosmatkalla Fieldsiin. Kiertelimme innoissamme useissa kaupoissa, kun poikaystäväni sääti vibraattorin tehoa ylös ja alas… mutta punaiset posket, jotka sain, eivät johtuneet puhtaasta mielihyvästä, vaan myös housuistani tulevasta melusta. Joten ei, emme oleenää tyytyväisiä siihen ... täytyy sanoa, että jos makaan yksin sängyllä ja "leikin", se on ok, mutta mielestäni se ei ole lelun tarkoitus Lue lisää

-
5 3 1
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori. Aivan älyttömän hyvä tuote! Muija nauttii koko rahan edestä ja tulee nauttimaan sen lupaan! Helppo käyttää ja sopivan tehokas. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi