OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

72,90 €

65,90 €

  Kuvaus

  Tunnetun amerikkalaisen OhMiBodin Club Vibe II on langattomasti ohjattava klitorisvibraattori, joka reagoi ympärillä kuuluviin ääniin. Se on muotoiltu sopimaan täydellisesti pikkuhousujesi sisään.

  Club Vibe II:ssa on viisi erilaista värinärytmiä, mutta siinä on myös erityinen musiikkiasetus (music mode), jonka avulla se värisee ympäristön äänten tahtiin. Voit käyttää sitä esimerkiksi yökerhossa tai kaupungin vilkkailla kaduilla. 

  Musiikkimoodissa vibraattori värisee myös silloin, kun ympärilläsi olevat ihmiset puhuvat. Anna kaukosäädin kumppanillesi ja anna hänen valita musiikki, tai puhua sinut orgasmiin. Mikrofoni on kaukosäätimessä, jota voit pitää laukussa tai kädessäsi käyttäessäsi vibraattoria yksin, tai voit antaa sen kumppanisi käsiin. Sen kantomatka on jopa kuusi metriä.

  Vibraattori on kohtuullisen hiljainen, joten voit käyttää sitä huomaamattomasti julkisilla paikoilla. Voit ladata sen mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

  Huomioithan, ettei vibraattori ole vesitiivis, joten puhdistat sen helpoiten kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Vibraattorin ja kaukosäätimen mukana toimitetaan yhdenkoon (36-42) pikkuhousut, USB-latausjohto, paristo kaukosäätimeen sekä pieni säilytyspussi.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen muovi. Pitsi ja puuvilla (pikkuhousut).
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Ei.
  AKKU: Ladattava (USB-johto mukana). 1 x A23 kaukosäätimeen (mukana).
  VÄRINÄTASOT: 5 + musiikkimoodi.
  ÄÄNITASO: Keskitasoa.
  KÄYTTÖAIKA: 2 tuntia 2-3 tunnin latauksella.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori. Aivan älyttömän hyvä tuote! Muija nauttii koko rahan edestä ja tulee nauttimaan sen lupaan! Helppo käyttää ja sopivan tehokas.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *