OrganiCup Kuukuppi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • OrganiCup Kuukuppi
 • OrganiCup Kuukuppi
 • OrganiCup Kuukuppi
 • OrganiCup Kuukuppi

OrganiCup Kuukuppi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

  Kuvaus

  Oletko väsynyt kukkarolle käyvään kuukausittaiseen säätämiseen siteiden ja tamponien kanssa? Kyllästyttääkö läpivuotamisen riski ja huoli tamponien ja siteiden mahdollisesti aiheuttamista haitoista? Jos vastasit kyllä yhteenkään näistä kysymyksistä, suosittelemme kokeilemaan kuukuppia. OrganiCup on yksi uusimmista mitä markkinoilta löytyy.

  Kuukuppi on pieni lääketieteellisestä silikonista valmistettu maljamainen kuppi, joka asetetaan emättimeen kuukautisten aikana. Kuppi kerää vuodon sisälleen, jolloin mitään ei tule alushousuihin asti, ja se vain tyhjennetään ja huuhtaistaan välillä, minkä jälkeen se asetetaan takaisin emättimeen. Se ei tunnu miltään ollessaan paikoillaan, ja sitä voi pitää yhtäjaksoisesti 12 tuntia (riippuen vuodon määrästä). Kupin pohjassa on "antenni", jonka avulla se on todella helppo vetää ulos.

  OrganiCupin käyttö on sekä helppoa että hygieenistä, ja sen avulla tunnet olosi puhtaaksi, raikkaaksi ja hajuttomaksi koko päivän kuukautisista huolimatta. Kuppia voi käyttää vuodon voimakkuudesta riippumatta ja sen voi jättää paikalleen myös nukkumisen ajaksi. Kuppia on saatavilla kahdessa koossa, joista sekä malli A että malli B sopii kaikenikäisille naisille.

  Malli A on tarkoitettu ensisijaisesti alle 30-vuotiaille alateitse synnyttämättömille naisille. Malli B on tarkoitettu ensisijaisesti yli 30-vuotiaille naisille sekä kaikenikäisille alateitse synnyttäneille naisille. Malli A on halkaisijaltaan 3,8 cm leveimmästä kohdastaan ja pituudeltaan 4,7 cm (kokonaispituus 6,4 cm "antenni" mukaan lukien). Malli B on halkaisijaltaan 4,4 cm ja pituudeltaan 4,9 cm (kokonaispituus 6,7 cm "antenni" mukaan lukien).

  OrganiCup on materiaaliltaan joustava, joten sitä helppo ja kätevä käyttää. Käyttäessäsi sitä kuukautisten aikaan riittää, että huuhtelet sen vedellä tyhjennettyäsi sen, jonka jälkeen voit vain asettaa sen takaisin paikoilleen. Helpottaaksesi sen sisään asettamista voit myös käyttää tipan vesipohjaista liukuvoidetta.

  OrganiCupin lisäksi saat pienen säilytyspussin, joka on valmistettu kestävästä puuvillasta. Pakkauksen sisällä on myös kattava kuvitettu käyttöohje, joka neuvoo tarkasti sen, miten kuppi asetetaan paikoilleen.

  Tiesitkö, että yhdeksän kymmenestä kuukuppia kokeilleesta naisesta jatkaa sen käyttöä ja suosittelee sitä myös muille naisille?

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
  LATEKSITON JA MUOVITON: Kyllä.
  KÄYTTÖAIKA: Enintään 12 tuntia kerrallaan.
  JOUSTAVA: Kyllä.
  TILAVUUS: 27 ml.
  KOKO, MALLI A: Halkaisija 3,8 cm, pituus 4,7 cm (6,4 cm "antenni" mukaan lukien).
  KOKO, MALLI B: Halkaisija 4,4 cm, pituus 4,9 cm (6,7 cm "antenni" mukaan lukien).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Lopputulos
  Parasta ikinä Tää on niin paras kk aikaan. Tämän käytön jälkeen en enään ikinä käytä tamppooneja. Alkuun oli hieman opeteltava laittoa, mutta kun oppi on täydellinen. Ei tarvitse turhaan pelätä läpivuotoa yms. Ja ei tuu turhaa roskaa. :)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: OrganiCup Kuukuppi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *