Ouch! Elegant Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Ouch! Elegant Anustappi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Ouch! Elegant Anustappi on erinomainen valinta, jos etsit pientä ja tyylikästä anustappia. Se on valmistettu metallista, joten stimulaatio on takuulla tehokasta. Pisaraa muistuttava muotoilu takaa käyttömukavuuden.

  Tässä mustassa anustapissa on paksu pohja, jonka avulla tapista saa hyvän otteen ja joka pitää sen turvallisesti paikallaan. Tapin pohjassa on kaunis tekotimantti, jonka halkaisija on 2 cm. Kimalteleva timantti antaa tapille kauniin, feminiinisen vivahteen.

  Koska valmistusmateriaali on metalli, tappi on miellyttävän painava käytössä, mikä tarjoaa osaltaan tuntuvampaa stimulaatiota. Lisäksi sitä voi käyttää lämpötilaleikkeihin, eli voit viilentää tai lämmittää sitä ennen käyttöä. Laita se vesihauteeseen 10 minuutiksi ennen käyttöä, mutta tarkista aina lämpötila esim. käsivarren iholle ensin.

  Koska anus ei liukastu luonnostaan, on aina tärkeää käyttää hyvää anaaliliukuvoidetta anaalilelujen kanssa. Käytön jälkeen voit puhdistaa tapin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Ouch! Elegant Anustappi on pituudeltaan 8,5 cm, josta n. 6,5 cm on sisään asetettavaa. Tapin halkaisija on 2,7 cm ja se painaa 71 g.

  Tiedot

  MATERIAALI: Metalli.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 8,5 cm, josta n. 6,5 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 2,7 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Ouch! Elegant Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *