TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Adrien Lastic 2 Tuplavibraattori var 1

Adrien Lastic 2 Tuplavibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Nyt sinä ja kumppanisi voitte saada tuplasti nautintoa! Adrien Lastic 2 Tuplavibraattori tarjoaa loputtomasti leikkimahdollisuuksia.

Vibraattorissa on kaksi tehokasta moottoria, joita voi käyttää stimuloimaan kahta aluetta yhtä aikaa joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, jolloin molemmat saavat nautintoa samanaikaisesti. Mahdollisuudet ovat monet: voit nauttia sisäisestä ja ulkoisesta stimulaatiosta, tai vaginaalisesta ja anaalistimulaatiosta, tai jakaa upeat värinät kumppanisi kanssa haluamallanne tavalla.

Vibraattori on valmistettu joustavasta ja taipuisasta materiaalista, joten voit taivuttaa sen juuri sopivaan asentoon. Siinä on 10 värinärytmiä, joita säädät helposti langattoman kaukosäätimen avulla.

Adrien Lastic 2 on valmistettu ftalaatittomasta ja pehmeästä silikonista. Se on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Vibraattori on kokonaispituudeltaan 53 cm ja sen päät ovat halkaisijaltaan 2,4 cm ja 4 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Monikäyttöinen
Vesitiivis ja kivan tuntunen. Laitteen monikäyttöisyys on suuri plussa. Laite oli käynnistänyt itse itsensä toissapäivänä, mikä kieltämättä mietityttää.. I - 13. jan. 2022

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful