TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Adrien Lastic Ocean Breeze Kiihotinkuula var 1

Adrien Lastic Ocean Breeze Kiihotinkuula

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos haluat hemmotella itseäsi tai kumppaniasi monenlaisilla kiihottavilla leikkimahdollisuuksilla, Adrien Lastic Ocean Breeze Kiihotinkuula on ehdoton valinta.

Kiihotinkuula sopii hyvin sisäiseen stimulointiin, mutta sen pitkänomainen muotoilu mahdollistaa myös klitoriksen kiihottamisen. Sen värinää ohjataan langattomalla kaukosäätimellä, jonka voit antaa myös kumppanisi hallintaan, jolloin pääsette nauttimaan leikeistä yhdessä.

Tehokkaassa, hiljaisessa vibraattorissa on 10 värinäasetusta, joita voitte säätää kaukosäätimen avulla. Sen kantomatka on peräti 10 metriä, joten voitte käyttää vibraattoria tuhmissa leikeissä myös julkisilla paikoilla.

Adrien Lastic Ocean Breeze on päällystetty ftalaatittomalla silikonilla. Vibraattori on 7,5 cm pitkä ja sen halkaisija on 3,4 cm. Kiihotinkuula on vesitiivis ja se ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fantastinen
Poikaystäväni katselee mielellään minua, kun hän hallitsee sitä. Todella hyvän kokoinen, helppokäyttöinen ja piristää seksielämääni hieman.Meo - 11. jul. 2020
Kiihottava
Ostin sen kumppanilleni joululahjaksiPhilip - 19. dec. 2018
Todella hyvä ostos!
Kyllä, minulla on ollut se, kun olimme kaupungilla. Aika nautinnollista. Minusta on jännittävää, erilaista ja hauskaa, että mieheni tekee päätökset. Suosittele... Lue lisää
Marianne - 12. aug. 2018
Ei tyydyttävä
Rakasta tätä vibraattoria. Sekä leikkimiseen poikaystävän kanssa että ilman. Muista kuitenkin irrottaa paristot käytön jälkeen, muuten ne purkautuvat hyvin n... Lue lisää
Iisbeth - 26. dec. 2017
Sen pitäminen paikallaan vaati hieman työtä
Hyvä, helppo ja ihana käyttää, mutta akut tyhjenivät nopeasti.Michael - 24. nov. 2017

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful