Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Adrien Lastic Tornado Minivibraattori var 1

Yhteenveto

Adrien Lastic Tornado Minivibraattori on mainio sijoitus riippumatta siitä, etsitkö ensimmäistä vibraattoriasi vai kaipaatko tehokasta värinää kompaktissa koossa.

Vibraattori tarjoaa voimakasta ulkoista stimulaatiota klitorikselle tai nautinnollista G-pistestimulaatiota sisäisesti, riippuen käyttötavasta. Tornado-nimi ei johdu pelkästään vibraattorin muotoilusta, vaan myös sen huipputehokkaasta värinästä, joka saa sinut takuulla orgasmiin alta aikayksikön.

Vibraattori on tehostaan huolimatta hiljainen ja säädät sen värinää yhden painikkeen avulla. Värinärytmejä on tarjolla peräti kahdeksan.

Adrien Lastic Tornado on valmistettu ftalaatittomasta silikonista, joka tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten. Sen kokonaispituus on 14,5 cm ja halkaisijaltaan se on 3,4 cm leveimmillään. Vibraattori toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Adrien Lastic Tornado Minivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful