Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin var 1

Yhteenveto

Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin tarjoaa herkullisia tuntemuksia käyttäessäsi sitä, sillä se tuntuu aivan aidolta emättimeltä.

Sivele vesipohjaista liukuvoidetta sen suuaukolle ennen käyttöä, jotta saat mahdollisimman luonnollisen kokemuksen. Voit säädellä itsetyydyttimen kireyttä puristamalla sen kylkiä työntöjen aikana. Ennen käyttöä voit myös lämmittää itsetyydytintä lämpimällä vedellä, jolloin se tuntuu entistä paremmalta käytössä.

Itsetyydytin on valmistettu pehmeästä ja aitoa ihoa muistuttavasta realskin-materiaalista. Saat todella intensiivisen käyttökokemuksen käyttäessäsi sitä yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Takuuvarma tyydytin
Jani - 11. apr. 2020
Sopiiva kaiken kokoisille peniksille ja lämpenee mukavasti käteen otteessa otettaessa. Terskalle ensi tuntuma tunnelin alkupäässä oli terskan kimpale sujahtanut imaistuna jo portista sisään vaikuttava ominaisuus jo kuin aidossa . Saa heti imua sopivasti sormituntumalla halliituksi ja kurvit kääntyilee pitoalueella pitkään liukasteiden lisäystä ei myöskään kesken normi käytön tarvita kun kitka antaa merkkiä kolkuttelijan laukaisun pitkittyessä viivästymiselle suopeana. Monenlaisesta pidän ja vaihtelen mutta uskollisen Ehdottomasti 1. suosikkini heti käyttöön valmis kun sipaisee vesipohjaista liukkaria sopivasti huulille. Muuten saattaa materiaali alkaa haljeta tavallista nopeammin. Tuote on helposti pestävä ja hoitojauhe pitää mukavan tuntuisena käytössä pitempään.
Hyvä ja helppo tuote!
Nikke - 4. aug. 2018
Tuote oli erittäin mukavan tuntuinen käytössä, vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa tuotteen käyttö oli erittäin mukavaa ja stimuloivaa. Hieman erilaista kuin muut itsetyydyttimet, ja lähes aidon tuntuinen verrattuna oikeaan.
Fantastisen herkullista
Anonymous - 13. mar. 2024
Ihana tuote, joka toimii loistavasti voiteluaineen kanssa. Tuntuu todella mukavalta, kun se on lämmin ja voideltu voiteluaineella.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Vankka hyvä ostos, jossa saat mitä maksat, valitettavasti en ole testannut monia vastaavia tuotteita (vain 3). Helppo huuhdella puhtaaksi, mukava käyttää, henkilökohtaisesti käytän mieluummin sellaista, jossa on kovempi kotelo, jotta se ei "taivu keskeltä", kun sitä pidetään ylöspäin painon / painovoiman jne. vuoksi, ei ole helpoin selittää :). Se oli joka tapauksessa edullinen!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimii odotetusti. Voidaan suositella.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Positiivisesti yllättynyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin iloisesti yllättynyt tämän edullisen tuotteen aitouden tunteesta. Tulee hyvin lähelle todellisen yhdynnän kokemusta, ja tuotteessa on ihoa muistuttava pinta ja pehmeys, jotka lisäävät aitouden tunnetta. Pehmeyden ansiosta voit hallita, kuinka paljon kitkaa haluat kädelläsi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Uskomattoman kaunis
Anonymous - 13. mar. 2024
Sain sen kotiin tänään ja ehdin jo koeajaa sen 3 kertaa! Se on uskomattoman mukava, materiaali tuntuu melkein kuin oikealta iholta ja kun olet sisällä, se on todella lähellä aitoa. Hintaan nähden jokaisella miehellä pitäisi olla sellainen, 1000 kertaa parempi kuin tavallinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vau!
Anonymous - 10. mar. 2019
Erittäin mukava tuote, täältä saa todella edullisen tuotteen .pehmeä ja ihana melkein höyhenenkevyt mutta silti todella mukava .voittaa monet muut samassa hintaluokassa . Uusi suosikki juuri nyt täytyy kokeilla.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kiitos.
Anonymous - 1. sep. 2020
Edullinen ja hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.se
0k
Anonymous - 7. aug. 2018
loistava tuote
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful