TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Aneros Vivi Kegel Exerciser ja G-pistestimulaattori var 1

Aneros Vivi Kegel Exerciser ja G-pistestimulaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Haluatko treenata lantionpohjaasi ja saada samalla ihania orgasmeja? Siinä tapauksessa Aneros Vivi Kegel Exerciser ja G-pistestimulaattori on ehdottomasti sinua varten.

Kädet vapaiksi jättävä Kegel Exerciser on muodoltaan ainutlaatuinen ja helppo asettaa paikoilleen emättimeen, jossa se auttaa harjoittamaan lantionpohjasi lihaksistoa. Lopputuloksena voit saada terveemmän lantionpohjan, paremman tuntoherkkyyden sekä voimakkaampia orgasmeja.

Treenaamisen aikana voit nauttia stimulaattorin kaarevasta muodosta, joka stimuloi tuntoherkkää G-pistettäsi, sekä leveästä, klitoriksen alueelle asettuvasta osasta. Anna sen 12 värinäasetuksen viedä orgasmisi aivan uusiin huippuihin samalla kun treenaat ahkerasti.

Voit säätää Vivin kahta moottoria erikseen tai nauttia niistä yhtä aikaa käyttäen ilmaista sovellusta nimeltä "Aneros Vivi", joka on saatavilla Androidille ja iOS:lle. Sovellukseen voi myös säätää toiminnon, joka muistuttaa sinua seuraavasta treenausajasta.

Vibraattori ladataan näppärästi mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Yhdellä latauksella saat 5 tuntia käyttäaikaa. Vivi on valmistetu silkinpehmeästä, ftalaatittomasta silikonista ja ABS-muovista.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful