Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
B Swish Bfit Classic Geishakuulat var 1

Yhteenveto

Kaipaatko lukuisampia ja voimakkaampia orgasmeja? Voimista lantionpohjan lihaksia treenaamalla B Swish Bfit Classic Geishakuulien avulla.

Setti koostuu neljästä eripainoisesta kuulasta, jotta voit räätälöidä harjoituksen tasoosi sopivaksi. Aloita kevyemmistä kuulista ja siirry harjoittelun myötä omaan tahtiin painavampaan vastukseen.

Treenaaminen kehittää lantionpohjan lihaksiasi ja auttaa lisäämään alueen tuntoherkkyyttä seksin aikana. Myös kumppanisi varmasti nauttii, kun antaudut voimakkaiden orgasmien vietäväksi.

Jokaisessa kuulassa on sisällä erillinen liikkuva kuula, joka liikkuu kehosi liikkeiden tahtiin. Ohut nyöri on todella vahva ja varma, joten kuulat on helppo poistaa harjoittelun jälkeen.

B Swish Bfit Classic Geishakuulat on valmistettu silikonista, ABS-muovista ja TPE:stä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Positiivinen ostos
Kuulat - 3. sep. 2020
Ostin kuulat toisiksi kuulikseni, koska kaipasin lisää haastetta. Kuulien paino on hyvä, mutta koko voisi ehkä olla jopa pienempi ilman, että paino laskisi. Näin harjoittelussa olisi enemmän haastetta. Kuulien laatu on hyvä, ja ohut lanka on näppärä, koska kuulien kanssa voi käydä vaikka ulkoilemassa ilman että lanka näkyisi tai häiritsisi. Sisemmät kuulat pyörivät mukavasti uloimpien kuulien sisällä esimerkiksi kävellessä, mutta niistä ei kuulu kovaa ääntä muille. Hintalaatusuhde on myös mielestäni hyvä. Plussaa hyvästä pakkauksesta, säilytyspussista sekä kaksista erikokoisista kuulista.
Hyvä laatu
Iloinen tyttö - 23. dec. 2020
Haluan treenata lantionpohjaani ja päätin kokeilla näitä. Ne on helppo asettaa ja pitää sisällä. Ainoa miinus on, että kuulet ne kävellessäsi.
0
Vain muutaman viikon harjoiteltuani näillä geishakuulilla, tunnen jo, että minulla on vahvempi lantionpohja ja nautin vahvemmista orgasmeista.
Miss NO - 8. oct. 2020
Näiden kuulien muotoilu on yhtä kaunis kuin materiaalitkin. Silkinpehmeä pinta, jonka ansiosta kuulat on helppo laittaa paikoilleen. Kuulat voidaan irrottaa holkista, jolloin saat lisää vaihtelua painon ja koon suhteen harjoituksen aikana - mikä helpottaa myös puhdistusta käytön jälkeen. Minulla on ollut kuulat vain muutaman viikon ajan, mutta olen jo saanut paremman kosketuksen lantionpohjaani ja tuntenut oloni vahvemmaksi ja hallitsevammaksi. Koen myös lisääntynyttä seksuaalista halukkuutta keskittyessäni enemmän lantionpohjan harjoittamiseen.
0
Hieman suuri
Anonymous - 13. mar. 2024
En ole koskaan kokeillut tätä ennen, mutta minusta tuntui, että ympärysmitta olisi voinut olla pienempi ja pallot painavampia.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Yllättävän ihana
Anonymous - 6. aug. 2023
Toimii hyvin. Iso on kuitenkin meluisa kävellessä.....
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ei rahan arvoinen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Sillä ei ole merkitystä. En tunne mitään vatsassani. Joko ne eivät toimi tai olen väärin rakennettu.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

B Swish Bfit Classic Geishakuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful