Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
B Swish Bnaughty Unleashed Langaton Kiihotinkuula var 1

B Swish Bnaughty Unleashed Langaton Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Upea B Swish Bnaughty Unleashed on kiihotinkuula, jota ohjataan langattomasti kauko-ohjaimella. Nyt B Swish on päivittänyt tuotteen entistä paremmaksi. Kauko-ohjaimen ansiosta voit käyttää kuulaa kumppanisi kanssa missä tahansa ilman, että kukaan huomaa. Anna kauko-ohjain kumppanillesi, jotta hän voi määritellä nautintosi tahdin.

Vibraattorikuulassa on seitsemän kiihottavaa värinätasoa. Kauko-ohjaimen LED-näytön avulla voit helposti valita kolmen värinänopeuden ja neljän rytmin väliltä.

Kuula on vesitiivis ja erittäin hiljainen. Käytä sen kanssa vesipohjaista liukuvuidetta, sillä se tekee laitteen paikalleen asettamisesta mukavampaa ja helpompaa.

Pakkaus sisältää pienen pussin huomaamatonta säilytystä varten sekä paristot vibraattoriin (2 x 1,5 V N) ja kauko-ohjaimeen (1 x 23A).

On suositeltavaa poistaa paristot lelusta, kun sitä ei käytetä. Tällä tavalla paristojen käyttöikä pitenee.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hauska lento...
Anonymous - 2. may. 2013
Superhauska ja helppo tapa "kiusata" tyttöystävääsi. Hieman heikko vibraattori, mutta ehdottomasti havaittavissa. Loistava tapa ladata julkisesti ja sitten leikki voi jatkua kotona. Hyvä laatu, helppo kuljettaa taskussa eikä ole kovin meluisa. Kaiken kaikkiaan todella hyvä tuote, jota voi käyttää monessa eri paikassa. Emme todellakaan ole vielä valmiita sen kanssa. Yksi pieni vinkki: Odota, että "laitat sen päälle", kunnes olet läpäissyt turvatarkastuksen lentokentällä ;-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful