Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
B Swish Bthrilled Premium Wand Vibraattori var 1

Yhteenveto

Toivotko tehokasta, kätevää ja tyylikästä vibraattoria? Siinä tapauksessa B Swish Bthrilled Premium Wand Vibraattori on sinua varten.

Magic Wand -vibraattorissa on 7 erilaista tehokasta värinäasetusta, jotka huolehtivat siitä, että pian itsekin väriset nautinnosta.

Sauvan kokonaispituus on 17 cm, joten se on hieman tavanomaista Magic Wandia lyhyempi ja siten helpompi ottaa mukaan matkalle.

Se on vesitiivis ja ladattavissa mukana tulevalla magneettisella USB-latausjohdolla. Täyteen ladattuna saat 2 tuntia käyttöaikaa. Vibraattorin mukana tulee kätevä suojus, jolla sen pään voi peittää.

Vibraattori on valmistettu ABS-muovista ja sen pinta on houkuttelevan pehmeää silikonia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Super, mutta...
T - 31. aug. 2020
Tämä on ensimmäinen kerta, kun käytän seksileluja. Ja kun käytin sitä ensimmäistä kertaa, sain orgasmin (jopa ensimmäisen orgasmini)! Mutta onni oli lyhytaikainen, koska halusin kokeilla sitä uudelleen samana iltana. Nautin siitä täysin ja ilmeisesti käytin sitä liian rajusti, koska pian sen jälkeen se kuulosti siltä, että jokin meni rikki... Suosittelen ehdottomasti, vaikka sen tuhoaminen ei kestänytkään kauan. Joten en tiedä, kuinka hyvä se oikeastaan on...
0
Värähtelyt olivat liian voimakkaita
Kaja - 24. aug. 2020
Hyvä laatu, helppokäyttöinen ja hyvä koko käytettäväksi yksin ja kumppanin kanssa. Olen aina tykännyt vähän voimakkaammasta stimulaatiosta, mutta tämä oli liikaa... alhaisin värinä toimi hyvin, mutta esim. korkein on liian voimakas eikä sitä voinut käyttää.
0
Meteli tappaa tunnelman.
Sabrina - 25. apr. 2021
2 kuukauden käytön jälkeen hieromasauvasta kuuluu helisevä ääni, joka on todella ärsyttävää. Koska olemme käyttäneet Bcuriousia aiemmin 3 vuotta, ajattelimme, että olisi hyvä saada toinen tuote bswishilta. Nyt se on vain uusi lelu, joka jäänyt makaamaan laatikkoon. Se on kova pienillä nopeuksilla ja meluisa suuremmilla nopeuksilla. Materiaali on hyvä, niin kuin on myös kokokin. Valitettavasti emme voi suositella sitä johtuen jatkuvasta kolinasta.
0

B Swish Bthrilled Premium Wand Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful