TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Baseks Kauko-ohjattava Kiihotinkuula var 1

Baseks Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Tämän Baseksin kiihotinkuulan myötä voit jakaa orgastisen salaisuuden kumppanisi kanssa aina kun siltä tuntuu. Se tarjoaa käyttöönne 10 kiihottavaa värinäasetusta, joista löytyy sekä kevyttä kihelmöintiä että henkeäsalpaavan voimakasta stimulaatiota.

Aseta kuula emättimeen ja nauti sen erilaisista värinöistä. Anna kaukosäädin kumppanillesi yhteisten leikkien ajaksi tai käytä sitä itse, kun kaipaat omaa laatuaikaa.

Johdottoman kaukosäätimen kantomatka on jopa 15 metriä, mikä mahdollistaa monenlaiset jännittävät leikit niin kotona kuin sen ulkopuolellakin. Kiihotinkuula toimii 2 x LR1-paristolla ja kaukosäädin 1 x 23A-paristolla, jotka sisältyvät pakkaukseen.

Kiihotinkuula on valmistettu PU-pinnoitetusta ABS-muovista, jonka pinta tuntuu samettiselta. Lisää sen pinnalle runsaasti liukuvoidetta tehostaaksesi tuntemuksia.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful