TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

baseks

baseks on tuotesarja, joka sisältää suosituimpia seksilelumalleja miehille, naisille ja pareille. Tuotteet ovat erinomainen valinta aloittelijoille sekä kokeilunhaluisille käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita monen tyyppisistä seksileluista. Värikkäät baseks-tuotteet ovat ilo silmälle ja niitä on helppo käyttää.

baseks - Seksilelujen irtokarkit

Kaikki, mitä sydän halajaa

Suosittu Baseks-tuotemerkki valmistaa hintaskaalan edullisempaan päähän sijoittuvia seksileluja, jotta jokaisella on mahdollisuus päästä kokeilemaan suosikkejaan. Vaikka hinnat ovatkin alhaisia, ei tämän tanskalaisen brändin tuotteiden laadusta silti ole tingitty. Laajasta valikoimasta löytyy monenlaista, joten valinnanvaikeus voi yllättää, mutta siihenkin tulevat apuun edulliset hinnat, sillä ostoskoriin voi huoletta valita useammankin tuotteen ilman että kukkaro kärsii liikaa.

Baseks-valikoimasta löytyy kutakuinkin kaikki mitä sydän suinkin halajaa - ainakin seksilelujen saralla. Värikkäästä tuotesarjasta tulee ensimmäisenä mieleen irtokarkit, sillä niin kutsuvilta ne näyttävät. Joukosta on helppo poimia yksittäisiä tuotetyyppejä, jotka puuttuvat vielä lelulaatikostasi ja joita olet halunnut jo pitkään kokeilla. Edullisesta hinnasta johtuen joukosta löytyy myös useita kertakäyttötuotteita, joilla on rajoitettu käyttöaika. Niiden avulla on helppo päästä kokeilemaan uudenlaista lelua ilman että siihen täytyy sijoittaa paljon rahaa.

Ihanan kirkkaat värit

Monet seksilelut ovat väriltään neutraaleja kuten esim. mustia tai ne jäljittelevät ihon eri sävyjä, sillä aidonkaltaiset lelut ovat monien suosikkeja. baseks on kuitenkin lähtenyt aivan toiselle linjalle, joten sen valikoimasta kirkkaita värejä löytyy runsain mitoin. Niillä tavoitellaan sitä leikkisyyttä, joka valtaa mielen kun saa uuden seksilelun kokeiltavaksi.

Vaikka kyseessä on pohjoismainen tuotemerkki, ei valikoimasta juurikaan löydy klassisia pohjoismaisia piirteitä kuten hillittyä värimaailmaa tai muotokieltä. Sen sijaan suunnitteluprosessissa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden tehokkuuteen ja niiden luomaan iloiseen tunnelmaan. Muotoilussa on myös panostettu pieniin yksityiskohtiin, jolloin käyttökokemus on varmasti paras mahdollinen. baseks-tuotteista löydät markkinoiden suosituimmat seksilelumallit, joista on muodostunut varsinaisia klassikkoja ja jotka ovat takuulla toimivia, joten tarjolla on varmasti jotain sopivaa myös sinulle.

baseks on ihan kaikille

Kuten otsikossa sanotaan, baseks on tuotemerkki, joka on tarkoitettu jokaiselle. Edulliset tuotehinnat tekevät siitä erinomaisen tuotesarjan ensimmäisiä lelujaan etsiville aloittelijoille, sillä niistä johtuen voi kokeilla useampia malleja ilman että hinta nousee liian korkeaksi. Näin ollen voi tilata myös sellaisia tuotteita, joita ei muuten uskaltaisi kokeilla, kuten vaikka aloittelijan anaalileluja, jos anaalistimulaatio kiinnostaa. Sitten kun oma suosikki on testattu ja hyväksi havaittu, voi harkita hankkivansa kalliimman, ylellisemmän version, joka sekin löytyy varmasti Sinfulilta.

Vaan tuotteita ei ole missään nimessä suunnattu pelkästään aloittelijoille. baseks on loistava valinta myös aiemmin seksileluja kokeilleille, jotka haluavat nauttia laajasta valikoimasta erilaisia leluja, jotka ovat aina hintansa arvoisia. Värikkäät, käyttäjäystävälliset tuotteet ovat mukava lisä niiden kenties hintavampien ja villimpien lelujen joukkoon, joita kotoa jo löytyy. Kaiken kaikkiaan kyseessä on tuotesarja, jota ei kannata ohittaa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful