Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Basix Rubber Works Imukuppidildo 16 cm var 1

Yhteenveto

Basix Rubber Works on valmistanut tämän upean imukuppidildon, joka sopii niin kokeneille harrastajille kuin aloittelijoillekin.

Tyylitellyn aidonkaltaiseksi muotoiltu dildo tarjoaa ihanaa nautintoa selkeästi erottuvan terskansa avulla, käytitpä sitä vaginaalisesti tai anaalisesti.

Käytä sitä yksin tai kutsu kumppanisi leikkeihin mukaan, sillä tämän dildon voi kiinnittää myös valjaisiin. Lisäksi voit kiinnittää sen imukuppipohjan kovalle, sileälle pinnalle ja nauttia dildosta ilman käsiä.

Dildo on valmistettu Yhdysvalloissa ftalaatittomasta ja lateksittomasta kumista, joka tuntuu ihanan pehmeältä ja joustavalta. Dildon sisään asetettava pituus on 16 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jelly dildo
HeteroMies36 - 20. jun. 2018
Hieman epäilin tämän dildon sopivuuttaa itselleni. Mutta onneksi rohkaistui tilaamaan. Vaikka dildo on isohkon kullin kokoinen niin silti se sujahtaa helposti peppuun. Ja materiaali on kuin tehty minulle peppuleikkeihin. Varmasti nautin tämän jellyn kanssa paljon.
Lastenlapset
Anonymous - 13. mar. 2024
Halpa ja helppokäyttöinen, mutta ei koskaan lakannut haistamasta (ja maistamasta) voimakkaasti kumilta. Täysin hyvä ensimmäinen dildo.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Okei dildo hintaan nähden
Anonymous - 13. mar. 2024
Melko kunnollinen dildo hintaan nähden, se tekee sen, mitä sen pitäisi tehdä. Imukuppi toimii hyvin lattialla, hieman suurempi pää on mukava ilman, että se on liikaa, ja se on hyvän kokoinen. Se haisee kuitenkin aluksi aivan kamalasti kumille, jopa pesun jälkeen! Se laantuu hieman ajan myötä eikä ole häiritsevä käytön aikana.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Basix Rubber Works Imukuppidildo 16 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful