Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Basix Rubber Works Universal Harness var 1

Basix Rubber Works Universal Harness

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haaveiletteko kuumasta strap-on -seksistä? Siinä tapauksessa pääsette hyvin alkuun Basix Rubber Works Universal Harness -valjaiden avulla.

Nämä aloittelijaystävälliset valjaat mahdollistavat monenlaiset uudet leikit. Neopreenistä valmistettu etuosa tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja säädettävät nylon-remmit on helppo kiristää sopiviksi.

Valjaiden mukana saatte kolme erikokoista silikonista O-rengasta, joihin mahtuu monenlaisia dildoja. Renkaat ovat sisähalkaisijaltaan 3 cm, 4 cm ja 5 cm ja niitä voi käyttää myös penisrenkaina.

Basix Rubber Works Universal Harness -valjaiden lantionympärys on enintään 101 cm ja reidenympärys enintään 61 cm. Huomioittehan, että dildo on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mukavuutta hyvään hintaan!
JJ - 9. aug. 2019
Poikaystäväni ja minä olemme pitkään halunneet käyttää strap-on -dildoa seksiin, ja lopulta päätimme ostaa sellaisen. Valjaiden valinta kesti kauan, koska mukavuus on erittäin tärkeää, ja halusimme jotain, joka istuu mukavasti ja jossa ei ole liikaa häiritseviä remmejä jne. Löysimme tämän sivulta ja mielestämme se näytti hyvältä. Päätimme ostaa sen, vaikka pelkäsimme, että hinta tarkoittaisi, ettei ne välttämättä olleet erityisen laadukkaat valjaat. Mutta päinvastoin! Kun käytimme sitä, se oli helppo pukea ja säätää, ja se istuu mukavasti lantion ja reisien ympärillä, eikä mikään hankaa tai vastaavaa mistään, mistä ei pitäisi. Se on erittäin hyvä tuote todella hyvällä hinnalla ja suosittelemme ehdottomasti muita ostamaan sen!
0
Valjaat
Anonymous - 13. mar. 2024
Kunnollinen tuote aloittelijoille. Hinta vastaa laatua.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful