TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Battle in the Bed Peli Pareille var 1

Battle in the Bed Peli Pareille

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

34,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Haasta kumppanisi tuhmaan taisteluun, josta te molemmat selviätte voittajina. Battle in the Bed -lautapelissä on vain yksi sääntö: älä laukea ennen kuin peli tulee päätöspisteeseen.

Tämä paripeli maustaa leikkejänne riippumatta siitä, kuinka kauan olette olleet yhdessä. Saatte molemmat pelinappulan, jota liikutatte laudalla eteenpäin nopalla heittämänne lukumäärän verran. Peli sisältää 52 tehtäväkorttia, jotka alkavat viettelevillä lämmittelyleikeillä ja etenevät kohti kuumempia tehtäviä, joita saatte toteuttaa yhdessä.

Se, joka saavuttaa viimeisen ruudun ensimmäisenä on voittaja - ja palkintona on orgasmi voittajan haluamalla tavalla. Mutta jos jompikumpi teistä laukeaa ennenaikaisesti, hänen tehtävänsä on palvella kuuliaisesti kumppaninsa eroottisia tarpeita loppupäivän ajan.

Peli on englanninkielinen.

TuotemerkkiBohema GamesMukanaKortit, Nopat, TiimalasiKokonaispituus (cm)42Leveys (cm)30VäriSekalaiset väritPakkauksen kieliEnglantiSKU24799
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful