TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
beGLOSS Perfect Shine Premium Suihke 250 ml var 1

beGLOSS Perfect Shine Premium Suihke 250 ml

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

39,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

beGLOSS Perfect Shine Premium -suihke hemmottelee fetissiasuasi täydellisellä, peilikirkkaalla kiillolla samalla suojaten ja hoitaen sen pintaa.

Täydellinen monitoimituote lateksille. Voit joko pestä asusi sillä kokonaan tai antaa sille vain pienen kasvojenkohotuksen.

Upota lateksiasusi liuokseen, jossa on 15 ml Perfect Shinea per 5 litraa vettä. Sekoita liuosta hyvin asun ollessa likoamassa, jotta liuosta varmasti pääsee kaikille pinnoille. Ripusta asu sen jälkeen kuivumaan.

Kovan veden alueella on tärkeää, että asun kuivuessa kuivaat mahdolliset pintaan jäävät pisarat pois nukkaamattomalla kankaalla, etteivät ne kuivu asun pintaan. Jos kaipaat lisäkiiltoa, voit kiillottaa asua vielä kuivalla, nukkaamattomalla kankaalla (esim. erityisellä beGLOSS Wipe Polish ‑pyyhkeellä, jonka löydät verkkokaupastamme).

Voit myös käsitellä esim. beGLOSS-pyyhkeen pienellä määrällä Perfect Shinea, ottaa sen mukaan klubille tai fetissitapahtumaan ja raikastaa asuasi illan mittaan.

beGLOSS Perfect Shine tarjoaa upeaa kiiltoa, mutta lisäksi se estää lateksiasuja tarttumasta toisiinsa käyttökertojen välillä, pehmentää niiden materiaalia ja auttaa niitä kestämään käyttöä.

Sopii käytettäväksi kaikenlaisten lateksi- ja kumituotteiden kanssa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful