TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori var 1

BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

BKK Cybersex Cup yhdistää virtuaalitodellisuuden itsetyydytysvälineeseen markkinat mullistavalla tavalla. Masturbaattorin mukana tulevien virtuaalilasien avulla pääset lähemmäs fantasioitasi kuin koskaan aiemmin.

BKK Cybersex Cup on markkinoiden ensimmäinen älypuhelinta hyödyntävä virtuaaliseksilelu. Sen avulla saat unelmiesi naisen eteesi, ja masturbaattorin liikkeeseen reagoiva teknologia saa hänet reagoimaan liikkeidesi tahtiin käyttäessäsi sitä. Lopputuloksena on äärimmäisen aidontuntuinen ja aistillinen kokemus.

Voit suunnitella oman unelmanaisesi puhelimeen ladattavan BKK3D-sovelluksen avulla, jossa määrität hänen vartalotyyppinsä, rintojen koon, vaatteet, äänen, jne. Voit myös valita aktin tapahtumapaikan ja asennon. Aseta sen jälkeen älypuhelimesi virtuaalilaseihin ja laita lasit päähän. Lasit ovat Bluetooth-yhteydessä masturbaattoriin, jonka avulla voit ohjata aktia.

Masturbaattori on 21 cm pitkä ja sopii useimmille miehille. Sen sisällä on joustavasta silikonista valmistettu holkki, jonka nystyröity sisärakenne tuntuu aidolta emättimeltä. Masturbaattorissa olevien painikkeiden avulla säädät helposti kamerakulmaa, yhdyntäasentoa, annat virtuaalinaiselle orgasmin, jne.

BKK Cybersex Cup -masturbaattori ei ole vesitiivis, joten käytön jälkeen ota holkki ulos ja huuhtele se lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Lataa BKK3D-sovellus Androidille ja iOS:lle täältä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Virtual sex
Mielen kiintoinen laiteKai - 27. may. 2017

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful