Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori var 1

BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

BKK Cybersex Cup yhdistää virtuaalitodellisuuden itsetyydytysvälineeseen markkinat mullistavalla tavalla. Masturbaattorin mukana tulevien virtuaalilasien avulla pääset lähemmäs fantasioitasi kuin koskaan aiemmin.

BKK Cybersex Cup on markkinoiden ensimmäinen älypuhelinta hyödyntävä virtuaaliseksilelu. Sen avulla saat unelmiesi naisen eteesi, ja masturbaattorin liikkeeseen reagoiva teknologia saa hänet reagoimaan liikkeidesi tahtiin käyttäessäsi sitä. Lopputuloksena on äärimmäisen aidontuntuinen ja aistillinen kokemus.

Voit suunnitella oman unelmanaisesi puhelimeen ladattavan BKK3D-sovelluksen avulla, jossa määrität hänen vartalotyyppinsä, rintojen koon, vaatteet, äänen, jne. Voit myös valita aktin tapahtumapaikan ja asennon. Aseta sen jälkeen älypuhelimesi virtuaalilaseihin ja laita lasit päähän. Lasit ovat Bluetooth-yhteydessä masturbaattoriin, jonka avulla voit ohjata aktia.

Masturbaattori on 21 cm pitkä ja sopii useimmille miehille. Sen sisällä on joustavasta silikonista valmistettu holkki, jonka nystyröity sisärakenne tuntuu aidolta emättimeltä. Masturbaattorissa olevien painikkeiden avulla säädät helposti kamerakulmaa, yhdyntäasentoa, annat virtuaalinaiselle orgasmin, jne.

BKK Cybersex Cup -masturbaattori ei ole vesitiivis, joten käytön jälkeen ota holkki ulos ja huuhtele se lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Lataa BKK3D-sovellus Androidille ja iOS:lle täältä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Virtual sex
Kai - 27. may. 2017
Mielen kiintoinen laite
Ei niin houkuttelevaa
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on aivan liian sarjakuvamainen/posliinamainen. En suosittele tätä tuotetta
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Älä vaivaudu ostamaan sitä
Anonymous - 13. mar. 2024
Älä tuhlaa kovalla työllä ansaittuja rahojasi tähän. Se on pelkkää posliinimessinkiä. Siinä EI ole liiketunnistinta, joten se EI pysty havaitsemaan liikettä, joten se mistä maksat, on huonosti rakennettu kuuloke, jota ei voi käyttää lasien kanssa eikä sitä voi säätää tarpeeksi, jotta se naarmuuntuu. Ainoa bluetooth päällä on se, että voit poistaa tytön vaatteet ja vaihtaa tyylejä jne. et voi säätää nopeutta tai mitään sellaista ja itse hiha on pieni "japanilainen" pieni JOS tiedät mitä tarkoitan. Jos haluat vr-seksiä ja voit elää ilman liiketunnistimia, on olemassa paljon parempia vr-kuulokkeita halvemmalla rahalla. Pyytäisin rahojani takaisin, jos tämä olisi vaihtoehto, joten säästäkää rahanne ja ojentakaa tämä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful