Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Blow-Yo Intense Tickler Masturbaattori var 1

Blow-Yo Intense Tickler Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Blow-Yo Intense Tickler Masturbaattori tarjoaa sinulle intensiivisen itsetyydytyskokemuksen, mutta sopii hyvin myös nautinnollisen suihinoton apuvälineeksi.

Blow-Yo -masturbaattorin innovatiivinen muotoilu muistuttaa kahta donitsia, joita yhdistää ohut, pehmeä holkki. Se on todella helppokäyttöinen sekä omissa että kumppanisi käsissä.

Koe ainutlaatuista stimulaatiota soololeikkisi aikana tai anna kumppanisi antaa sinulle tavallistakin taivaallisempi suihinotto molemmista päistä avoimen holkin avulla. Blow-Yo on todellakin koukuttava tuttavuus.

Holkki on erittäin pehmeä ja sen sisäpinnalla on nautinnollisesti nystyröity Tickler-kuviointi, joka kiihottaa sinua intensiivisesti joka työnnöllä.

Blow-Yo on pakattu huomiota herättämättömään mustaan säilytysrasiaan. Avoin holkki on näppärä puhdistaa käytön jälkeen. Sen kuivuttua suosittelemme käsittelemään sen huoltojauheella, jotta se säilyttää pehmeytensä käyttökerrasta toiseen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful