Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Body Slide Lakana Eroottiseen Hierontaan var 1

Body Slide Lakana Eroottiseen Hierontaan

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Eroottiseen hierontaan tarkoitettu Body Slide -lakana on suunniteltu kosteita leikkejä ja hierontaa rakastaville.

Body Slide -lakanassa on korotetut reunat, jotta öljyt ja voiteet eivät valu sängylle tai lattialle. Se on valmistettu vahvasta muovista, joten sitä voi käyttää kerta kerran jälkeen. Pese lakana käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä.

Body Slide -lakanan mukana tulee 80 ml Body Sliden hierontaan soveltuvaa liukuvoidetta.

Lakanan on kooltaan 2 x 1,6 m.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kuuma lakana märkiin öihin
Henry - 5. may. 2021
Helppo puhdistaa. Siinä ei ole taitoksia, mikä aiheuttaa halkeamia ajan myötä. Helppo laittaa. Mutta parasta on puhallettavat sivut, jotka pitävät nesteet sisällä. Pidän kuitenkin parempana myös tavallista lakkakerrosta alla, koska se voi kastua melkoisesti.
0
Super märkään ja öljyhierontaan yleisesti
Matilde - 17. feb. 2021
Nerokas lisävaruste niin kosteisiin juttuihin kuin kaikkeen, jossa on öljyä. Tunnet olosi turvalliseksi. Muista vain sukat tai päällysvaatteet sekä pyyhkeet.. Patjapumpusta, joka voi tyhjentää ilman uudelleen pesun jälkeen, on hyötyä.
0
Varma osuma!
Tina & Flemming - 15. aug. 2013
Uusi juttu, jota piti kokeilla ja olimme hieman skeptisiä ostaessamme tämän tuotteen siitä lukemiemme arvostelujen perusteella. Mutta jos et yritä - et voi tietää. Muista vain, että puhumme 300 DKK:n arvoisesta tuotteesta - joten hintaansa nähden se on erittäin hyvä tuote. Ilmatäytteiset sivut toimivat todella hyvin ja pitävät kaiken kostean sisällä! Jos sinulla ei ole ilmapumppua, kestää n. 10-12 minuuttia valmistella tuote. KÄYTTÖ: Tuotteen koko on 160 cm x 200, joten se sopii hyvin sängyn päälle! MUTTA, kun sinut on voideltu öljyllä, joten liikkuminen on vähän vaarallista, joten motoriikkasi täytyy olla superkunnossa. Emme siis suosittele sen asettamista sängyn päälle. Tee kuten me, osta 160 cm x 200 cm sijauspatja ja aseta se lattialle - käytä tuotetta sitten toisena leikkipaikkana, niin kaikki voivat liittyä mukaan, maaten - istuen - ratsastaen - liukuen jne. - saaden supermukavia kokemuksia. Monet naiset ajattelevat: Entä jos tulen liikaa ja se tekee jotain? Tällä tuotteella kaikki on mahdollista - öljyhieronta ja muut todella suuret "vesileikit" ilman ongelmia... voin suositella tuotetta yhdessä Fetish Fantasy Sex Chairin kanssa.
0
Erinomainen märkiin leikkeihin
Peter - 11. may. 2013
Olen aina haaveillut märkien öljyleikkien kokeilemisesta, mutta siinä on ollut käytännön ongelma: Se on todella märkää ja öljy voi valua pois ja likaantua vaikka käyttäisit lakkalakanaa. Mutta sitten löysin tämän hämmästyttävän tuotteen, joka on nerokas kaikessa yksinkertaisuudessaan. Yhteen pakattuna se ei täytä mitään. Se on helppo täyttää ja puhallettavat sivut pitävät nesteen sisällä. Se on myös helppo puhdistaa jälkeenpäin pienellä määrällä vettä ja saippuaa. Se vaatii kuitenkin jonkin verran tilaa. Se on helppo pakata uudelleen käytön jälkeen, eikä sillä ole väliä, että se ei ole kovin kallis. Meillä oli hämmästyttävän ihana eroottinen ja hauska kokemus ja se on varmasti jotain, jota tulemme käyttämään tulevaisuudessa. Voidaan ehdottomasti suositella kaikille, jotka haluavat leikkiä märkäleikkejä!
0
Pikemminkin hauska kuin tuhma
KS - 14. jan. 2013
Siitä on pitkä aika, kun olemme nauraneet yhtä paljon kuin kun kokeillessamme lakanaa ensimmäistä kertaa, mutta se ei todellakaan ollut tuhmaa. Emme tiedä kuinka paljon käytämme sitä tulevaisuudessa, mutta nauru itsessään oli kaiken rahan arvoinen :-) Huomioi, että jos sänkysi on kapeampi/lyhyempi kuin lakanan koko, niin sinun on laitettava se lattialle, joka on myös valmistajan suositus, sillä voit helposti pudota sängystä liukua ympäri :-)
0
Ei odotetusti
Anonymous - 13. mar. 2024
Ajatus levyn ympärillä olevasta reunasta vaikutti hyvältä, ja vaikka sen täyttäminen kesti jonkin aikaa, materiaalit jne. näyttivät olevan kunnossa. Valitettavasti reuna pyrkii taittumaan (kun se on puhallettu), kun makaa lakanan päällä. Se ikään kuin kulkee mukana, ja sitten joutuu tavallaan taistelemaan koko matkan tämän puhalletun reunan kanssa - ei kovin hauskaa. (Nauroimme paljon, mutta jouduimme luopumaan lakanan käytöstä puhallettuna.) Ehkä sänky on liian pehmeä, mutta lakanaa ei halua käyttää vain kovilla pinnoilla. Pettymys tuote....
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hierontasänky Body Slide
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimii erinomaisesti olemassa olevan sängyn päälle. puhallettavan kehyksen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia hierontaöljyn joutumisesta sinne, minne et halua sitä. Melko helppo puhdistaa
Konekäännös sivustolta sinful.se
Super kinky märkäleikkeihin.
Anonymous - 12. jan. 2012
Body Slide Massage Sheet on tarkoitettu aistillisiin hierontoihin ja muihin asioihin, jotka voivat sotkea sängyssä. Olemme käyttäneet lakanaa useita kertoja kinkyyn märkäleikkiin, ja se sopii siihen erinomaisesti. Se on erittäin fiksu puhallettavilla sivuilla, jotka varmistavat, etteivät öljyt, pesut yms. roisku lattialle tai sängylle. Joten jos haluat pelata märkiä kinky-leikkejä, Body Slide on ehdottomasti tuote, jonka ostamisesta olet varmasti iloinen. Se on helppo puhdistaa kylpyammeessa tai suihkukaapissa. Muista olla varovainen korkokenkien tai muiden terävien esineiden kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Mm
Anonymous - 2. oct. 2023
Nice
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful