Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Bodywand Midnight Magic Wand var 1

Yhteenveto

Etsitkö vibraattoria, joka pitää lupauksensa joka ikinen kerta ja vieläpä näyttää erinomaisen tyylikkäältä? Siinä tapauksessa musta Bodywand Midnight Magic Wand -vibraattori on etsimäsi tuote.

Bodywand on yksi markkinoiden voimakkaimmista vibraattoreista. Sen käyttäminen on todella helppoa: johto vain kiinni pistorasiaan ja olet valmis nauttimaan. Bodywand Midnight Magic Wand on versio suositusta hieromasauvasta, joka on tuttu myös mm. TV-sarjasta Sinkkuelämää. Magic Wand -hieromasauvojen värinä on hurjan tehokasta, ja niitä suositellaan myös naisille, joilla on vaikeuksia saada orgasmia.

Bodywand Midnight Magic Wandin pää on joustava, ja sen tehokasta värinää voi käyttää sekä kokovartalohierontaan että intiimialueille. Hieroessasi jäykkiä lihaksia Bodywandilla, ne rentoutuvat hetkessä. Bodywandin portaattoman värinän säätäminen on helppoa: käännät vain sen sivussa olevaa pyörivää säädintä ylös tai alas.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä Bodywand Midnight Magic Wandin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Voit myös hankkia sen päähän sopivia lisäosia, joiden avulla sen voimakkaasta värinästä voi nauttia sisäisesti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Magic wand
Inva - 22. jul. 2019
Hyvät värinät mutta voisi olla voimakkaampikin. Hinta/lastusuhde ok. Ei lopu virta kesken...
Magic wand
Inva - 22. jul. 2019
Hyvät värinät mutta voisi olla voimakkaampikin. Hinta/lastusuhde ok. Ei lopu virta kesken...
Olen erittäin tyytyväinen tähän!
Onnellinenasiakas - 10. may. 2019
Monia vibraattoreita kokeilleena tämä on paras! Kokeilin juuri ensikertaa ja yllätyin todella suuresti! Mulle on todella vaikeaa saada orgasmi mutta tämän magic wandin asiosta meni 3minuuttia! Erittäin hiljainen, voimakas tärinä sekä pää oli helpompi puhdistaa kuin oletin! Mahtava vekotin! Kiitos tästä, olen erittäin tyytyväinen
Hur!
Hurina - 16. mar. 2019
Mainio vempele niille jotka kaipaavat helppokäyttöisyyttä ilman pelkoa paristojen loppumisesta. Toimii kuin unelma eikä pidä liikaa meteliä!
Paras!
Kukkanen - 17. dec. 2018
Kyseinen vibraattori on paras koskaan käyttämäni! Pari vuotta ollut käytössä eikä ikinä ole jättänyt puolitiehen!
Erittäin suositeltava!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä vibraattori on paras vibraattori, jota olen koskaan kokeillut. Aiemmat kokemukseni muista vibraattoreista eivät ole koskaan onnistuneet tyydyttämään minua 100%, mutta tämä on!!!! Täydellinen ruuvipainikkeella, joka tekee nopeuden vaihtamisesta erittäin helppoa ja se on erittäin voimakas. Johdon pitäisi olla joko paljon pidempi tai johdoton. Se tekee myös paljon melua, kun se on täysillä. Mutta erittäin suositeltavaa!!!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erinomainen seinä!
Anonymous - 11. sep. 2016
Tuote: Tyylikäs muotoilu, hyvät värähtelyt. Niille, jotka eivät ole aiemmin tottuneet sauvoihin, se on täydellinen aloittelijan sauva. Pitkä johto, helppo käyttää ja helppo tulla ;)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Orgasmitakuu
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä tunnelma on ihana! Koskaan ei ole ollut niin ihanaa tunnelmaa, jolla on todella ihanat orgasmit :-) Kuitenkin huono johto laatu, koska se rikkoutuu helposti, tämä on minun 3. 1 vuoden aikana.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mahtavaa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tyttö rakasti tätä! Erittäin mukavat värähtelyt, joita jopa mies voi arvostaa. Ei liian kovaääninen. Melko suuri, mutta suosittelisin kaarevaa, jotta puhuminen olisi helpompaa. Ainoa negatiivinen asia on, että se ei ole vedenkestävä. Ja pelkään hieman, että kaapeli katkeaa. Mutta tuolla hinnalla voi ostaa uuden joka vuosi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Paras!
Anonymous - 9. nov. 2017
Rakastan tätä! Kestänyt minulla noin 4 vuotta. Ensin johto lipsahti niin teipattiin sähköteipillä (noin 3 vuoden jälkeen), kunnes se lopulta sanoi "paaaf" ja vilkkui ja kuoli ikuisesti. Ehkä olisi pitänyt vaihtaa se heti kun se oli rikki.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Bodywand Midnight Magic Wand

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful