Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Bodywand Mini Massager var 1

Yhteenveto

Bodywand Mini Massager sopii sinulle täydellisesti, jos kaipaat pientä, taskukokoista vibraattoria.   Bodywand Mini Massagerin pituus on vain 10.8 cm ja leveys 2.7 cm, mutta se tuo erittäin kiihottavia vibraatioita, joita voit helposti asettaa itse.   Voit valita kuinka intensiivisen stimulaation haluat, värinävoimakkuutta voi helposti säätää.   Bodywand Mini Massagerin varsi on joustava, siksi sitä on todella mukava käyttää.   Suosittelemme, että käytät vibraattorin kansaa vesipohjaista liukuvoidetta, joten saisit parhaan mahdollisimman kokemuksen.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kiva ja naisellinen
Vejle girl - 3. may. 2017
Toinen vibraattorini koskaan, ja olen itse asiassa melko tyytyväinen siihen. Superkivan näköinen! Pidän erityisesti pienistä kivistä - se auttaa antamaan sille hieman kalliimman ilmeen. Koko on kätevä ja värinät kauniita. Minusta todella hyvä aloittelijatuote, mutta ensi kerralla tarvitsen jotain vähän isompaa.
0

Bodywand Mini Massager

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful