Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Bonbons Good Vibrations Bullet Klitorisvibraattori var 1

Bonbons Good Vibrations Bullet Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Bonbons Good Vibrations Bullet Klitorisvibraattori on pieni ja huomiota herättämätön, mutta erittäin tehokas käytössä. Sitä voi käyttää kaikille vartalon ulkopuolisille erogeenisille alueille.

Pienikokoinen vibraattori sujahtaa helposti matkalle mukaan. Käsilaukussa se kulkee huomaamattomasti mukana.

Bullet-vibraattorin muotoilu on tyylikkään yksinkertainen ja sen samettinen pinta tuntuu miellyttävältä iholla. Käynnistät ja sammutat sen helposti pohjassa olevan painikkeen kautta, ja sen yksi värinäasetus on nautinnollisen tehokas.

Käytä sitä yksin tai anna se kumppanisi käsiin, jolloin sitä voi käyttää osana ihanaa esileikkiä.

Vibraattori toimii 3 x LR44-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Wow!
Kiihotin - 16. apr. 2019
Nyt on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan! Odotin paljolti sellaista ”pilipali” tuotetta mikä olisi halvan tuntuinen. Kuitenkin kävi aivan erilailla! Vaikka tuote on pieni, niin se tuntuu silti jämäkältä käteen. Materiaali on miellyttävää ja vibra on mielestäni kokoon nähden tolle kova! Eikä tuote pidä edes hirveää ääntä! Suosittelen :)!
Ohhh
Helene - 6. may. 2021
Kun otin sen pakkauksesta, en ajatellut sen olevan niin pieni, kuvassa kaikki näyttää paljon isommalta. Mutta yllätyin.. Kesti vähän yli 5 minuuttia, sitten sain ensimmäisen orgasmini... Voin ehdottomasti suositella.
0
Noviisi
Aloittelija - 13. nov. 2020
Aloittelijalle tämä on upeaa, vaikka sillä on vain yksi rytmi - joka on vakio. Jos osut oikein, voit helposti saada siitä orgasmin. Se ei ole täysin hiljainen, mutta ääni ei ole ärsyttävä - mutta et voi viedä sitä töihin ja pitää hauskaa wc:ssä, jos suunnittelet sellaista.
0
Super hyvä vibraattori hintaansa nähden
Lise - 10. dec. 2019
Vibraattori on pieni ja huomaamaton - helppo kuljettaa mukana, ja helppo käyttää kumppanin kanssa, mikä on mielestäni suositeltavin tapa käyttää tuotetta, vaikka toki sitä voi käyttää myös yksinään. Värinät ovat yllättävän voimakkaita, eikä se pidä läheskään niin paljon ääntä kuin olen kuullut isompien vibraattorien tekevän.
0
Ehdottomasti paras
Anna - 8. mar. 2019
Tämä oli ensimmäinen bullet-vibraattori, jonka ostin. Olen sittemmin kokeillut muita nähdäkseni, mitä jännittäviä asioita ne voisivat tehdä, mutta palaan aina (!) tähän. Ihanan voimakkaita värähtelyjä ja voimakkaita orgasmeja. Se on pieni ja hämmästyttävä.
0
Fine
Anonymous - 2. dec. 2022
Ras
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Tehokas mutta meluisa
Anonymous - 13. mar. 2024
Huolimatta siitä, että se toimii vain 3 pienellä paristolla, se on yllättävän tehokas, en todellakaan odottanut sitä! Tasainen ja hyvän kokoinen. DOCK ei ole läheskään äänetön. En tiedä, johtuuko se minusta, jolla on korkeat vaatimukset äänen suhteen, mutta sen melutaso on ehdottomasti korkein kaikista leluistani. Jos etsit jotain hiljaista ja huomaamatonta, suosittelen olemaan ostamatta tätä. Mutta jos asetat etusijalle helppokäyttöisyyden, pienen koon ja kohtuullisen hyvän vahvuuden, olet todennäköisesti tyytyväinen!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pienet mutta voimakkaat, kutkuttavat värähtelyt?
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei tehnyt sitä minulle. Intensiivinen mutta pieni tärinä? Älä tule :/
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä vibraattori
Anonymous - 13. mar. 2024
Suuri vibraattori hintaan nähden. Tyytyväinen ostokseeni
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful