Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
CalExotics French Kiss Casanova Vibraattori var 1

Yhteenveto

Aseta silkinpehmeän French Kiss Casanova -vibraattorin suu vulvan päälle ja anna sen leikkisän kielen hemmotella klitoristasi. Sen toisessa päässä on kiihotinkuula, jota voit käyttää joko vaginaalisesti tai anaalisesti nauttiaksesi sen 12 värinäasetuksesta. Voit käyttää molempia päitä joko yhdessä tai erikseen ja säätää värinöitä helposti kahdella painikkeella.

Muotoilultaan pyöristetty suuosa pysyy hyvin kädessä ohjaillessasi pientä kieltä sinne, missä se tuntuu kaikkein parhaimmalta. Juomut suun sisällä hemmottelevat samalla klitoriksen ympärystä ja häpyhuulia.

Käytä hieman vesipohjaista liukuvoidetta sekä suuosan että kiihotinkuulan kanssa, jotta kokemus olisi mahdollimman nautinnollinen.

Lataat vesitiiviin vibraattorin mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Puhdista se lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Rankka-Ankka alkuun
Pietu - 18. apr. 2022
Hieman alkuun naureskelin tälle "ankalle joka pärisyttää kieltään kaikille" ja mietin siinä samalla kielen, sekä äänen kovuutta (joka kieltämättä häiritsee hieman...) Ensimmäisillä kerroilla on hieman tosiaan kova "käsittely" tällä rankka-ankalla, mutta muutaman käyttö kerran jälkeen alkaa jo kieli pehmetä sopivaksi.
CalExotics French Kiss Casanova vibraattori
Anonymous - 12. may. 2021
Erittäin hyvä pieni pyyhekumi. Täydellinen lisätä ja antaa sitten värähtelevän kielen leikkiä ympäriinsä. Voit tietysti tehdä paljon muutakin....kokeile sitä. Korkealaatuinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

CalExotics French Kiss Casanova Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful