Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
CalExotics MyPod Ladattava Bullet Vibraattori var 1

Yhteenveto

Tyylikäs ja virtaviivainen MyPod on valmis viemään sinut futuristiselle matkalle tuhmiin nautintoihin. Tämä ultrakäytännöllinen bullet-vibraattori hyödyntää ensimmäisenä maailmassa langattomasti lataavaa magneettista latauskoteloa, joka myös desinfioi uuden suosikkilelusi antibakteerisella UV-valolla.

Vibraattori on pieni ja yksinkertainen, mutta hätkähdyttävän tehokas. Vapauta matkalukitus pitämällä sen pohjan painiketta painettuna 3 sekunnin ajan. Vaihdat sen 7 rymisevää värinäasetusta samasta painikkeesta. Vibraattorin sileä ABS-muovinen pinta liukuu nautinnollisesti ihollasi etenkin kun sivelet hieman liukuvoidetta sen kärkeen. Käytä sitä klitoriksen ja muiden kehon ulkoisten nautintopisteiden kiihottamiseen.

Käyttökertojen välillä voit säilyttää bullet-vibraattoria latauskotelossa. Se napsahtaa vaivattomasti paikoilleen, jolloin koteloon syttyy desinfioiva UV-valo 10 minuutin ajaksi. Suosittelemme, että siitä huolimatta puhdistat ja kuivaat vesitiiviin vibraattorisi ennen kuin asetat sen koteloon.

Näet latauskotelon kyljen valoista kuinka paljon siinä on virtaa jäljellä. Täyteen ladatulla kotelolla vibraattorin akun voi ladata langattomasti kaksi kertaa ennen kuin kotelo kaipaa uutta latausta mukana tulevalla mikro-USB -johdolla. Se on ihanteellinen, kätevä ja huomaamaton matkakumppani.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

CalExotics MyPod Ladattava Bullet Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful