TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Close2You Arioso Kauko-ohjattava Triplavibraattori var 1

Close2You Arioso Kauko-ohjattava Triplavibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Close2You Arioso Kauko-ohjattava Triplavibraattori tarjoaa intensiivistä stimulaatiota naiselle. Langattomasti kauko-ohjattava Arioso stimuloi peräti kolmea naisen erogeenistä aluetta samanaikaisesti, eli sen värinä ulottuu sekä klitorikselle, emättimeen että anuksen alueelle.

Jokaista aluetta stimuloivassa päässä on oma moottorinsa, joka hemmottelee sinua värinällään. Vibraattori stimuloi sinua synkronoidusti kaikista paikoista yhtä aikaa tai vuorotellen riippuen siitä minkä värinäasetuksen valitset. Asetuksia on yhteensä seitsemän.

Close2You Arioso on langattomasti kauko-ohjattava ja kaukosäätimen käyttö on todella yksinkertaista. Nauti vibraattorista yksin tai anna kaukosäädin kumppanisi käsiin, jolloin hän voi kiihottaa sillä sinut kliimaksiin.

Vibraattorin kaareva muoto mukailee vartalon kurveja ja sen joustava silikonimateriaali mukautuu vartaloosi saumattomasti.

Huomioithan, että Arioso on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla, mutta kaukosäädin on paristokäyttöinen. Se toimii 1 x A23-paristolla, jonka saat pakkauksen mukana.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful