Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Cock Cam Penisrengas Kameralla var 1

Cock Cam Penisrengas Kameralla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos haluat ohjata oman pornoelokuvan, jossa näyttelet vieläpä pääroolia, Cock Cam Penisrengas Kameralla on ehdottomasti sinua varten.

Cock Cam on nimensä mukaisesti penisrengas, jossa on kamera. Rengas asetetaan peniksen tyveen, jossa se on aitiopaikalla kuvaamaan liikkeesi. Sen avulla filmaat niin suihinotot kuin doggy stylenkin. Sisäänrakennetulla night vision -ominaisuudella kamera kuvaa myös pimeässä.

Videot siirtyvät langattoman verkon kautta valitsemaasi laitteeseen. Niitä voi katsoa myös turvallisella sovelluksella, jonka voi ladata App Storesta tai Google Playsta.

Cock Cam -penisrengas on valmistettu pehmeästä silikonista ja se joustaa, joten se sopii useimmille miehille. Itse kamera on pakattu mustan silikonirenkaan sisälle. Pakkaukseen kuuluu myös pidike, johon kameran voi asettaa, jos haluat käyttää sitä ilman penisrengasta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kokemus oli pettymys
Man - 3. aug. 2020
Vaimoni ja minä odotimme tätä tuotetta, mutta ÄLÄ osta sitä! Se on täysin hyödytön, resoluutio on huono, mikä tekee videoista hyödyttömiä, ei näytä, että Sinful olisi testannut tätä ennen kuin se tuli alueelle.
0
Reikä on valitettavasti liian pieni
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä idea, mutta se vaikuttaa hieman pieneltä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful