Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
COLT Anaalisuihku var 1

Yhteenveto

Tämä upea anaalisuihku on suositun COLT-tuotemerkin valmistama. Anaalisuihkun avulla huolehdit puhtaudesta ennen ja jälkeen anaalileikkien, jotta saisit niistä irti mahdollisimman paljon.

Anaalisuihkuun kuuluu sekä perinteinen puhdistuspää että paksumpi nautintopää. Puhdistuspää on ohut ja sileä, ja se soveltuu hyvin tavalliseen anaalipuhdistukseen. Nautintopää taas on leveämpi ja siinä on aaltoileva pinta, joka tarjoaa herkullista anaalistimulaatiota.

Nautintopään kärjessä on osa, jota voi kiertää hieman auki, jolloin se päästää vettä läpi. Jos nautit liukkaista leikeistä, voit myös täyttää pumppuosan vesipohjaisella anaaliliukuvoiteella ja suihkuttaa sitä sisällesi. Huolehdi kuitenkin, ettet kierrä "korkkia" liian löysälle, jotta se ei irtoa kesken leikkien.

Näin käytät COLT Anaalisuihkua intiimipuhdistukseen: 1. Puhdista anaalisuihku huolellisesti ennen käyttöä. 2. Irrota puhdistuspää ja täytä pumppuosa vartalonlämpöisellä vedellä. 3. Laita puhdistuspää takaisin paikalleen ja sivele siihen hieman vesipohjaista liukuvoidetta. Vie se varovasti anukseen. Suosittelemme tekemään sen suihkussa tai WC-istuimen päällä. 4. Puhdistuspään ollessa sisälläsi, purista pumppuosaa kevyesti kunnes tunnet veden sisälläsi. Voit päättää itse käytettävän veden määrän ja pumppausnopeuden. 5. Kun olet valmis, vedä puhdistuspää ulos ja jännitä anuksen lihakset pitääksesi veden sisällä. Pidä vesi sisälläsi kunnes tunnet luonnollisen tarpeen päästää se ulos. 6. Toista prosessi kunnes ulostulovesi on täysin puhdasta.

Suosittelemme puhdistamaan COLT Anaalisuihkun lämpimällä vedellä ja antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella jokaisen käyttökerran jälkeen korkean hygieniatason takaamiseksi.

TuotemerkkiCalExotics
TuotesarjaCOLT
Tuotteen paino (g)100
MukanaPuhdistusväline
Kokonaispituus (cm)23
Sisään asetettava pituus (cm)7.5
Halkaisija (cm)1.3
Kapasiteetti200
Ensisijainen materiaaliLateksi
VäriPunainen
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliVenäjä, Espanja, Englanti, Ranska, Saksa
SKU14408
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Helppokäyttöinen ja hauska. Tee se suihkussa.
Tåmbåy - 23. oct. 2020
Kaiken kaikkiaan hyvä tuote. Saat syvähuuhtelun ja saat uskomattoman tunteen, kun käytät lämmintä vettä. Tee se mieluiten suihkussa, koska on hieman vaikeaa pidätellä vettä, kun lämmin vesi on huuhdeltu sisään. Se voi mennä hieman sotkuiseksi. Punaisen osan urat tarjoavat kauniin jäykkyyden. Tuote on helppo puhdistaa, kärki voidaan ruuvata irti, jos jotain ei-toivottua jää kiinni.
0
Ihana pesu
Camilla - 23. nov. 2016
Olen nyt käyttänyt sitä muutaman kerran peräsuolen puhdistamiseen... Mielestäni se on melko helppokäyttöinen. Se ei kuitenkaan pysty suihkuttamaan minulla olevaa liukuvoidetta, mikä on hieman ärsyttävää ... Mutta kaiken kaikkiaan loistava tuote
0
Täysin puhdas
Anonymous - 1. apr. 2022
Helppokäyttöinen, mukava tuntuma paksun holkin kanssa, mutta mielestäni melko hankala pienen terävän holkin kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kaiken kaikkiaan mukava suihku
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaiken kaikkiaan tämä ääliö on mielestäni hyvä. Materiaalit eivät haise ja sitä on helppo käyttää. Huomautan kuitenkin, että itse punainen pipetin osa on hieman irti mustasta "pallosta". Tämä tarkoittaa sitä, että pipetin voi vetää hieman irti "pallosta", mutta se ei putoa. Pipetin päälle laitettava valettu korkki toimii myös hyvin. En usko, että se sellaisenaan auttaa puhdistamaan enemmän, joten jos sitä haluaa käyttää, se on luultavasti vähän huvin vuoksi. Tuote on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

COLT Anaalisuihku

Sinful.fi suosittelee
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Anal Vesipohjainen Anaaliliukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
26,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful