TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
COLT Shower Shot Anaalisuihkusetti var 1

COLT Shower Shot Anaalisuihkusetti

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

64,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV
Sinful Anal Vesipohjainen Anaaliliukuvoide 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Colt Shower Shot Anaalisuihkusetti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen avulla varmistut hyvästä intiimihygieniasta ennen seksileikkejä.

Colt Shower Shot auttaa sinua välttämään epämiellyttävät yllätykset kesken kaiken ja samalla pääset heti nautintoon kiinni settiin kuuluvan dildopään avulla. Dildo on muotoiltu aidonkaltaiseksi, joten siinä on lisästimulaatiota tarjoava selkeästi erottuva terska ja suonikas varsi.

Näin käytät suihkusettiä: 1. Asenna mukana tuleva suihkuletku paikoilleen ja kiinnitä dildo letkun toiseen päähän. 2. Säädä veden lämpötila sopivaksi ennen kuin aloitat puhdistuksen. Suosittelemme vartalonlämpöistä vettä, kuitenkin enint. 40-asteista. 3. Sivele dildopää vesipohjaisella liukuvoiteella ja vie se varovasti sisääsi. Anna veden virrata hitaasti dildopään läpi sisällesi. 4. Asetu WC-istuimen päälle ja anna veden tulla ulos sitten kun tunnet luonnollisen tarpeen tehdä niin. Toista prosessi kunnes ulostulovesi on täysin puhdasta.

Käytön jälkeen voit puhdistaa suihkupään lämpimällä vedellä ja antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella. Puhdistathan sen aivan erityisen tarkasti, mikäli käytät suihkupäätä sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful