Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Cottelli Bondage Korsetti var 1

Yhteenveto

Cottellin läpikuultava korsetti on täydellinen asu rajoittaviin leikkeihin, jotka tarjoavat rajattomasti nautintoja. Valmistaudu palvelemaan dominoivan osapuolen jokaista mielitekoa. Pysy kuuliaisesti paikoillasi, kun hän kiinnittää kaulapannan kaulaasi, sitoo silmäsi nauhalla ja kytkee kahleet käsivarsiisi tai ranteisiisi ja odota käskyjä. Luvassa on nautintoa teille molemmille.

Verkkokankaisessa korsetissa on joustavat luut, joita verhoaa mattapintainen materiaali. Takana on kaksi riviä kiinnityshakasia, joilla voit säätää istuvuuden sopivaksi. Mattapintaisesta materiaalista valmistettu vyö korostaa vartalosi siluettia. Korsetin alaosassa on 4 säädettävää sukkanauhaa.

Vyön molemmin puolin on metalliset O-renkaat, joihin voit kiinnittää mukana tulevat metalliketjut ja mattapintaiset kahleet. Pehmeät kahleet suljetaan tarranauhalla ja ketjut napsahtavat paikoilleen pienillä karabiinihakasilla.

Viimeistele asukokonaisuus mukana tulevalla kaulapannalla, silmäsiteellä ja läpikuultavilla stringeillä ja olet valmis astumaan kinkyyn valtakuntaan. Sukat on hankittava erikseen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Cottelli Bondage Korsetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful