Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Creature Cocks Black Caiman Silikoninen Penisrengas var 1

Yhteenveto

Creature Cocksin kammottavan kiihottava, viekkaasti virnistelevä kaimaani on valmistettu superjoustavasta, pehmeän tuntuisesta silikonista. Monipuolista ja mukautuvaa penisrengasta voidaan käyttää eri tavoin, joko pelkästään peniksen varren ympärillä tai sekä kivesten että peniksen ympärillä. Rengas parantaa kestävyyttäsi, tehostaa kliimaksia ja auttaa sinua ylläpitämään kivikovan erektion, jotta voit nauttia pidempään.

Olet eksynyt kumppanisi kanssa salaperäisen suon uumeniin, ja lähdette yhdessä tutkimusretkelle, joka on täynnä seikkailua ja jännitystä. Yhtäkkiä peniksesi ympärille kiristyy jokin, joka saa paniikin vellomaan sisälläsi. Riuhtaiset vaatteesi yltäsi ja yrität epätoivoisesti paeta yllättävää puristusta.

Kumppanisi ryntää rinnallesi, ja hänen silmänsä laajenevat järkytyksestä, kun hän näkee pienen, ilkikurisesti virnistävän kaimaanin kietoutuneen kiinni sauvaasi. Olette kumpikin yhtä ymmällänne ja etsitte pulmaan ratkaisua, mutta reptiliaanin tiukka ote vain vahvistuu jokaisella yrityksellä irrottaa se jäsenesi kimpusta.

Kumppanisi ehdottaa leikkisästi hymyillen rohkeaa suunnitelmaa, riisuutuu ja katsoo sinua tietävästi hymyillen. Kun hän astuu lähemmäs, hänen kosketuksensa sytyttää sisälläsi tulen, joka sulattaa pois kaiken jäljellä olevan jännityksen ja korvaa sen puhtaalla himolla.

Pese kaimaani-penisrengas käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Creature Cocks Black Caiman Silikoninen Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful