TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi var 1

Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi on läpinäkyvä anustappi, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Jos kokeilet anaalistimulaatiota ensimmäistä kertaa, voit käyttää vain anustapin ylintä, ohuinta osaa totuttautuaksesi tuntemuksiin. Kokemuksen karttuessa voit alkaa käyttämään myös tapin keski- ja tyviosaa.

Crystal Clear Special Plug on valmistettu jämäkästä jelly-materiaalista. Se on muotoiltu keilamaiseksi, mutta siinä on myös selkeästi erottuvat "portaat". Sen ensimmäinen ja pienin porras on halkaisijaltaan 1,5-2,8 cm. Keskiosan halkaisija on 2,5-4 cm ja tyviosa on halkaisijaltaan 3,4-4,5 cm.

Liukuvoiteen avulla tappi liukuu helpommin ja mukavammin paikalleen, joten suosittelemmekin vesipohjaisen liukuvoiteen käyttöä tapin kanssa.

Special Plug -tapin pohjassa on stopperi, jonka avulla sitä voi ohjata ja joka myös estää sitä liukumasta syvemmälle kuin on tarkoitus. Puhdistathan tapin huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tuote on hiljainen, emäntä ei!
Aloittelijan pienen tapin jälkeen olin hieman sormi suussa eli että minkälaisen tapin otan kokeiltavakseni seuraavaksi. Kitupiikkinä ajattelin, että tässä yhdis... Lue lisää
Pikkunoita - 16. oct. 2018

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful