Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Crystal Jellies Ballsy Cocks Dildo 20 cm var 1

Yhteenveto

Jos haluat kädet vapaiksi jättävää nautintoa, Crystal Jellies Ballsy Cocks Dildo on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Se on upea, aidonkaltaiseksi muotoiltu dildo, jonka selkeästi erottuva terska, pullistelevat suonet ja tyvessä olevat kivekset tarjoavat monenlaisia nautintoja.

Pohjassa oleva tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi mahdollistaa käytön ilman käsiä. Kiinnitä Ballsy kylppärin laattoihin, lähde villille ratsastukselle tuolin päällä tai yhdistä dildo valjaisiin ja anna kumppanillesi kyytiä. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Dildo on valmistettu joustavasta PVC:stä, joka tuntuu miellyttävän luonnolliselta käytössä ja tarjoaa jämäkkää stimulaatiota osuen helposti juuri oikeisiin kohtiin.

Dildon kokonaispituus on 20 cm, josta 15 cm on sisään asetettavaa. Halkaisijaltaan se on 4,2 cm leveimmillään. Crystal Jellies Ballsy Cocks Dildo ei sisällä ftalaatteja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ihana
J - 25. apr. 2020
Kun näin dildon ensimmäisen kerran, istuin vain pidellen sitä kädessäni noin 20 minuuttia katsellen kiehtoutuneena. Materiaali on uskomattoman luonnonmukaista! Tarpeeksi pehmeä ollakseen mukava, tarpeeksi kova tehdäkseen työn loistavasti. Kuitenkin nyt noin 15 käyttökerran jälkeen alkaa näkymään kulumisen merkkejä. Mutta hintaansa nähden loistava!
0
Kunnioitettava
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä tunne, joka täyttyy täysin. Sekä edessä että takana. Ja työntää rajojaan, kun sitä testataan strapon-vyössä ja kyrvällä. Imukuppi on tukeva ja istuu hyvin monille pinnoille. Tuntuu kovalta vaikka onkin miellyttävän pehmeä. Täältä saat sekä orgasmin, roiskeen että paljon liukuvoidetta. Lelu molempiin.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Crystal Jellies Ballsy Cocks Dildo 20 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful