Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Belladonna's Magic Hand Musta var 1

Belladonna's Magic Hand Musta

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Musta Belladonna's Magic Hand on miltei 30 cm:n pituinen fistauskäsi, jota voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

Fistauskäsi sopii erinomaisesti kenelle tahansa, joka haluaa nauttia kinkystä ja täyttävästä kokemuksesta. Käsi on tarkka kopio aikaisemmin pornotähtenä toimineen amerikkalaisen Belladonnan kädestä.

Fistauskäden sormet on puristettu yhteen, jotta se on helpompi viedä sisään asteittain. Suosittelemme käyttämään sen kanssa erittäin liukastavaa fistausgeeliä, jolloin käden käyttö on helpompaa ja miellyttävämpää.

Fistauskäsi on valmistettu pehmeästä PVC:stä ja antibakteerisesta Sil-A-Gelistä. Materiaali on joustavaa ja muistuttaa aitoa ihoa. Puhdistat käden helposti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Belladonna's Magic Hand on 30 cm pitkä, josta 16 cm on itse kättä. Leveimmillään sen ympärysmitta on n. 20 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fistaus lelu
Arska - 1. sep. 2018
Eli lelun materiaali miellyttävän pehmeää.Imukuppia vähän kaipaisi niin saisi kylpyhuoneessa kunnolla touhuttua myös.Ainakin ensi hätään kokoa riittää eikä jää heti pieneksi.Meillä käytetään vaimon kanssa yhdessä myös.
Odotettua parempi.
JC - 24. sep. 2020
Jos ajatus fistauksesta saa sinut kiihottumaan, missä reiässä tahansa, niin tämä on loistava lelu aloitteluun: sillä on hyvä harjoitella, kunnes on mahdollista mahduttaa oikea käsi sisään. Se on myös todella helppo puhdistaa käytön jälkeen: laita se vain kuuman hanan alle ja pese pienellä määrällä saippuaa, niin se on kuin uusi ja valmis seuraavaa kertaa varten. On kuitenkin sanottava, että ranne on hieman pehmeä, joten sitä vasten ei ole hyvä työntää. Muuten se on täydellinen.
0
Viehättävä muotoilu - Helppo puhdistaa - Ilmoitettua leveämpi
Hunajapupu - 16. apr. 2020
Muotoilu on todella mukava, mikä tekee siitä uskomattoman "viehättävän". Olemme jo kotona kovasti rakastuneet siihen! Se on myös mukava ja helppo puhdistaa. Annettu halkaisija on kuitenkin väärä! Yksinkertainen mitta näyttää halkaisijaltaan pikemminkin olevan 6,5–6,7 cm. Huomaa, että PVC-materiaali ei ole niin pehmeää ja joustavaa kuin oikea käsi - joten ota halkaisija vakavasti tässä yhteydessä.
0
Haaste aloittelijoille
Tia - 27. jan. 2020
Tämä on hyvä tuote, jos haluat kokeilla fistausta. Se on helppo saada sisään oikeaan käteen verrattuna. Sopivan kokoinen aloittelijalle, mutta kokeneemmalle se on todennäköisesti hieman pieni. Kaiken kaikkiaan hyvä tuote, jonka pohjassa olisi voinut olla imukuppi, joka helpottaa leikkimistä.
0
Fantastinen!
Solo - 14. mar. 2021
Tuntuu täydelliseltä saada Belladonnan käsi laatikkooni! Tuntuu yksinkertaisesti upealta, kun hän täyttää minut!
0
Loistava tuote
Anonymous - 9. sep. 2021
Vaatii hyvää valmistautumista - mutta on hienoa, kun se on asetettu ja antaa täyden täyttymyksen! Hyvä ajatus, että se on aito ja jäljennös oikeasta kädestä/kyynärvarresta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful