Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Doc Johnson Good Head Deep Throat Suihke var 1

Yhteenveto

Doc Johnson Good Head Deep Throat Suihke on kevyesti puuduttava suihke, joka sopii erinomaisesti suuseksiin. Sen avulla myös syvälle kurkkuun ulottuva suuseksi onnistuu helpommin ja mukavammin.

Suihke on riittoisaa käytössä ja siitä on saatavilla kahta eri makua: mansikalta maistuva Sweet Strawberry ja piparmintun makuinen Magic Mint.

Ravista pulloa ennen käyttöä ja suihkuta sitten yksittäinen suihkaus kurkkuun. Doc Johnson Good Head Deep Throat Suihketta voi käyttää enintään 4 kertaa päivässä. 

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Vau!
Anonymous - 13. mar. 2024
Koska minulla on sekä voimakkaat oksennusrefleksit että oksennuskammo, suuleikkien pelaaminen ei ole aina hauskaa. Ostin suihkeen lähinnä huvin vuoksi ja olin skeptinen, mutta se toimii paljon paljon paremmin kuin odotin. Yksi suihkaus ja jo muutaman minuutin päästä tuntuu kuin olisi nukutettu. Voin sanoa, että en ole ainoa, joka on tyytyväinen siihen ;)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen käyttänyt sitä kumppaniini ja mielestäni se antaa melko hyvän vaikutuksen verrattuna siihen, millainen se oli aiemmin. Mutta sitten ajan hyvin kovaa ja syvälle ja te, jotka teette sitä, tiedätte, että mitä menee alas, täytyy tulla ylös tai miten se oli :). Mutta olen huomannut suuren eron, joten siksi minun on annettava sille 5 *, koska Deep Throat on taivas, joka ei halua päästä sinne :).
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hienoa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kokeilin suihketta poikaystäväni kanssa jokin aika sitten ja se toimi erittäin hyvin! Molemmat ovat tyytyväisiä ;)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Todella hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote, joka sinun on vain saatava! Olen aina pystynyt syvään kuristamaan ilman apuvälineitä, mutta tunsin, että halusin kokeilla tätä tuotetta, jotta se olisi mahdollisesti hieman helpompaa. Ne todella tekivät sen, se meni nyt niin paljon sujuvammin! Olen todella tyytyväinen :)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hauskaa ja erilaista
Anonymous - 8. oct. 2018
Olin hieman epäileväinen, kun mieheni sanoi, että meidän pitäisi kokeilla tätä, mutta on hauskaa kokeilla jotain uutta... Kokeilimme sitä omani kanssa, ja se maistuu ihan hyvältä, oikeastaan kuin hammastahna. Se toimii hyvin nopeasti, toisaalta vaikutus myös häviää nopeasti uudelleen... Mutta epäilemättä sillä on merkitystä, pystyin ottamaan mieheltäni 4 kertaa enemmän kuin tavallisesti, mistä hän oli melko innoissaan... Kuitenkin piti ottaa 3 tulistusta jatkuvasti saman suihinoton aikana, jotta vaikutus säilyisi. Kaiken kaikkiaan ok tuote, joka tarjosi hauskan, tuhman ja erilaisen kokemuksen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä tuote.
Anonymous - 12. oct. 2018
Minttu maistuu todella pahalta, mutta toimii todella nopeasti. Se on tehokas ja toimii siitä hetkestä lähtien, kun sitä suihkutetaan kurkkuun, mutta vaikutus häviää hyvin nopeasti ja joudut puhaltamaan (useammassa kuin yhdessä mielessä) useita kertoja saman aktin aikana. Kaiken kaikkiaan ihan ok tuote :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Toimii sitten
Anonymous - 13. mar. 2024
Maku itsessään on siedettävä (jos pidät mintusta, sillä suklaaminttu maistuu enemmän mintulta), ja olen samaa mieltä Simonen kanssa siitä, että se toimii hyvin lyhyen aikaa, mutta se toimii. Myönnän, etten minä tai poikaystäväni uskonut sen toimivan, mutta se toimi. Oikein mukavaa
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Doc Johnson Good Head Deep Throat Suihke

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful