Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Robo Suck 2 Masturbaattori Miehille var 1

Yhteenveto

Robo Suck 2 on todella kiihottava automaattinen masturbaattori miehille. Sen avulla voit nauttia sekä tehokkaista värinöistä että upeasta "imuttavasta" tuntemuksesta.

Tunnet imutuksen käynnistettyäsi Robo Suck 2 -masturbaattorin ja pitäessäsi sitä tiiviisti vartaloasi vasten siten, ettei ilmaa pääse väliin.

Robo Suck 2 -masturbaattorin sisällä oleva nystyröity holkki värisee ja liikkuu edestakaisin käynnistettyäsi laitteen. Aina sen liikkuessa ylöspäin voit tuntea alipaineen aikaansaaman lyhyen, kiihottavan imun. 

Robo Suck 2 toimii kaukosäätimellä, jonka avulla säädät laitteen värinää ja liikettä erikseen. Molempia voi säätää portaattomasti, jolloin saat juuri sellaista stimulaatiota kuin haluat.

Suosittelemme käyttämään Robo Suck 2 -masturbaattoria vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Robo Suck 2 toimii 4 x C-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei hyvä ostos minulle
Anonymous - 3. jul. 2018
Plussaa on laatu. Se tuntuu tukevasti tehdyltä, ja saa vaikutelman, että se ei mene rikki heti alkuunsa. Siinä on myös monta toimintoa yhdessä, imurointi, liikkuvat helmet ja tärinä. Huonona puolena on se, että tyhjiöpaine on vaikea saada oikeaksi ja liikkeen toiminto, jossa helminauha liikkuu liian lyhyen matkan putkessa. Kun painat sitä vartaloasi vasten luodaksesi tyhjiön, helminauha ei ylety kuin pari senttiä peniksen yläpuolelle. Saadaksesi stimulaation glansin yli sinun on käytettävä kättäsi kuten lihavalaisimella, ja silloin tyhjiö katoaa. Minulle, joka tarvitsen paljon stimulaatiota glanssiin tullakseni, tämä tuote ei ole lainkaan hyvä. Kokeilin sitä kerran, jatkoin pitkään, mutta en koskaan tullut laitteen avulla, minun oli lopetettava käsilläni. Suurin miinus on kuitenkin se, että sitä on hyvin vaikea puhdistaa. Sisäkoteloa ei voi irrottaa ja se ei ole vedenpitävä. Päädyy kaappiin eikä tule enää käytettyä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Robo Suck 2 Masturbaattori Miehille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful