Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Douche Anaalisuihku var 1

Douche Anaalisuihku

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Hyvä henkilökohtainen hygienia on ensiarvoisen tärkeää anaalistimulointia kokeiltaessa. Käyttämällä ensin Douchen anaalisuihkua saat rennomman ja tyydyttävämmän kokemuksen ja vältyt epäpuhtauksien aiheuttamilta ikäviltä yllätyksiltä.

Pakkauksessa on mukana vesisäiliö (200 ml) ja kolme erilaista suutinta. Suuttimet eroavat toisistaan muotoilunsa ja suuaukkonsa koon osalta, joten voit valita niistä mieleisesi.

Täytä pumppu kädenlämpöisellä vedellä ja sivele sen suuttimeen hieman liukuvoidetta. Työnnä suutin varovasti sisällesi ja purista pumppuosaa kevyesti kunnes tunnet, että vesi on sisälläsi. Asetu vessan istuimelle ja anna veden tulla ulos. Toista prosessi, kunnes ulostulovesi on täysin puhdasta.

Puhdista anaalisuihku huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella. Voit irrottaa suuttimen, jolloin se on helpompi puhdistaa. Voit myös huuhdella suuttimen kiehuvalla vedellä, mutta älä keitä sitä, sillä sen muoto voi kärsiä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Puhdas ja siisti
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä tekee ehdottomasti sen, mitä sen pitäisi, ja minusta oli mukavaa, että sinulla on kolme erilaista suutinta, joilla on hieman erilainen tuntuma. Se, mikä vetää luokituksen alas minulle, on se, että suuttimien yläpuolella on pieni sauma, jonka koin hieman häiritseväksi, kun asetan sen sisään, mutta ei mitään ratkaisevaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava puhdistusaine. Se tuntuu helppokäyttöiseltä ja täyttää tehtävänsä. Suositellaan niille, jotka käyttävät tätä satunnaisesti. Niille, jotka tarvitsevat tätä usein, ehkä kehittyneempi tuote on parempi?
Konekäännös sivustolta sinful.se
Sileä ja hyvä!
Anonymous - 8. jul. 2018
Esimerkillistä: juuri sopiva määrä (<3dl) för smidig rengöring av ändtarmen (inte fullt lavenemang) lätt att diska och lätt att handha. Ett par tips: a) lös lite salt (0,9 procent salthalt i vattnet om du vill vara exakt, men det är inte supernoga) och silikonbaserat glidmedel varje gång du fyller den (med kroppsvarmt vatten). På så sätt irriterar du inte tarmen ifall du behöver göra många sköljningar (>3 kpl), ja se jättää jälkeensä ohuen, hieman antibakteerisen kalvon, joka tekee elämästä vain parempaa jälkikäteen pelien aikana. :) Jos pelaat täytepelejä, älä käytä suolaa, tai vaarana on, että suolistosi imee enemmän kuin haluat päivän aikana. b) Sinun täytyy painaa kovemmin kuin luulet, jotta saat puristettua kaiken veden ulos. Muista myös jatkaa työntämistä - ja pidä painetta yllä, kunnes olet vetänyt sen kokonaan ulos! Jos päästät irti liian pian (kun se on sisälläsi), se imee sisäänsä kaiken, mitä suolistossasi on. Se tarkoittaa vain lisää astioita, joten älä tee niin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Helppo ja kätevä
Anonymous - 7. nov. 2012
Se on helppo puhdistaa ja täyttää uudelleen, se on sopivan kokoinen "puhdistusta" varten ja eri päiden ansiosta se on helppo saada mukavaksi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Paras ostos.....
Anonymous - 10. jan. 2012
Jos pidät anaaliseksistä, sinun on omistettava anaalipuhdistin. Se on paras ostos, jonka olen tehnyt pitkään aikaan, koska nyt voin nauttia tästä seksin muodosta ilman huolta siitä, että se menee pieleen, nyt me molemmat nautimme siitä täysillä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistava ostos kevyelle ratkaisulle
Anonymous - 11. oct. 2012
Suoraviivainen tuote, joka auttaa tekemään anaaliseksistä entistäkin herkemmän nautinnon, erityisesti pariskunnille, jotka haluavat olla "turvallisella puolella".
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Jokaisen pitäisi omistaa sellainen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuten sanoin - jokaisen pitäisi omistaa sellainen. Ainakin jos harrastat anaaliseksiä. Se on todella helppokäyttöinen ja valmistettu hyvästä materiaalista. Se auttaa tekemään anaaliseksistä PALJON paremman kokemuksen. Voit rentoutua ja nauttia seksistä ilman typeriä ajatuksia puhtaudesta. Kun aloin käyttää sitä, en ymmärrä, miten olisin voinut elää ilman sitä - joten suosittelen sitä ehdottomasti muille!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Pakko saada, jos pidät anaaliseksistä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tällainen suihku on yksinkertaisesti välttämätön, jos harrastat anaaliseksiä! Näin voit olla täysin varma siitä, kuinka puhdas olet, ja välttää ikäviä kokemuksia, hajuja tai mitään muuta. En todellakaan pystyisi enää ilman sitä. Mukana tulee myös 3 erilaista putkea, joten voit valita juuri sen, mistä pidät eniten. Joten suosittelen tätä lämpimästi, jos rakastat anaaliseksiä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Fantastinen, fantastinen, fantastinen
Anonymous - 2. apr. 2014
Suosittelen lämpimästi Douche Anal Cleaneria, se on helppokäyttöinen ja tuntuu hyvältä, kun ei tarvitse huolehtia "jäämien" tarttumisesta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Tekee siitä vain hauskempaa
Anonymous - 2. jun. 2014
Jos haluat kokeilla anaaliseksiä, tämä on ehdottomasti omistamisen arvoinen tuote. Jos tiedät, että sinä tai kumppanisi on puhdas, anaaliseksin nautinto vain kasvaa entisestään. Käytä sitä leikissä kumppanisi kanssa, se on itse asiassa melko tuhma tunne, jonka saat siitä, ja se poistaa osan anaaliseksin tabuista, jos voitte olla kaksi siitä alusta alkaen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful