Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Dr. Joel Kaplan Anal Exerciser Kit var 1

Dr. Joel Kaplan Anal Exerciser Kit

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Dr. Joel Kaplan Anal Exerciser Kit on sarja erikokoisia anustappeja, joiden avulla voit totutella anaalistimulaatioon pikkuhiljaa. Ne sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.

Tapit on valmistettu joustavasta ja taipuisasta TPR-materiaalista ja niiden kärki on suippo, mikä helpottaa sisään asettamista. Suosittelemme käyttämään tappien kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta, sillä anus ei tuota liukastetta luonnostaan.

Anal Exerciser Kit sisältää kolme erikokoista anustappia. Aloittelijatappi on 9 cm pitkä ja halkaisijaltaan 2,5 cm. Keskikokoinen tappi on 11,5 cm pitkä ja sen halkaisija on 3,2 cm. Suurin tappi on pituudeltaan 14 cm ja halkaisijaltaan 3,75 cm.

Jokaisen tapin pohjassa on leveä imukuppi, joka toimii sekä stopperina että mahdollistaa tappien käytön ilman käsiä kiinnittäessäsi imukupin sileälle, kovalle pinnalle.

Tapit ovat vesitiiviitä, joten ne on helppo puhdistaa. Huuhdo ne lämpimällä vedellä ja käytä niihin seksilelun puhdistussuihketta.

Anal Exerciser Kit on kliinisen psykologian tohtori Joel Kaplanin kehittämä tuote. Kaplan on myös sertifioitu seksologi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Todella hyvä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Aloittelijana nämä tulpat toimivat mielestäni todella hyvin! Olen todella tyytyväinen niihin! Ainoa haittapuoli on se, että ne eivät toimi niin hyvin, jos aiot juosta koira-asennossa niiden kanssa. Ne hiertävät silloin kaveria vasten, niin paljon, että kaveri sai sinne mustelman. Mutta lähetyssaarnaaja-asennossa ne ovat täysin tyydyttävät!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful