Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Eclipse Ultra 7 Penguitronic var 1

Yhteenveto

Eclipse Ultra 7 Penguitronic hemmottelee sinua monenlaisella stimulaatiolla. Se on upea rabbit-vibraattori, jossa pupun sijaan onkin herttainen mutta erittäin kiihottava pingviini, joka värisee klitoristasi vasten. Lisäksi sen dildo-osa pyörii ja varren sisällä olevat pyörivät helminauhat hierovat emätintäsi.

Pingviinissä on kolme värinänopeutta, 3 rytmiä sekä yksi kiihtyvä värinätaso, joista saat takuulla sinulle sopivinta nautintoa. Sauvaosa on muotoiltu aidonkaltaiseksi, joten siinä on selkeästi erottuva terska, joka stimuloi sinua joka työnnöllä. Sauvaosan sisällä on kuusi rivillistä pyöriviä helminauhoja, jotka kiihottavat emättimen aukkoa ja sisäpuolta. Vibraattorin painikkeet hohtavat pimeässä, joten sitä on helppo käyttää kaikissa olosuhteissa.

Eclipse Ultra 7 Penguitronic on valmistettu tukevasta jelly-materiaalista, joten sen stimulaatiota on helppo suunnata juuri oikeisiin kohtiin. Tämän pingun avulla saavutat takuulla kliimaksin alta aikayksikön.

Suosittelemme käyttämään vibraattorin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Huomioithan, että Eclipse Ultra 7 Penguitronic toimii 4 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hankala
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen aina rakastanut kanileluja, ja tämä vaikutti hienolta. Laatu ja värähtelyt ovat hyviä, mutta sitä on vaikea käyttää. Klitorisvibraattori on hyvin hankala ja se ei todellakaan yllä sinne, minne haluat, "nokka" sattuu. Se pyörii hyvin vähän, ei juuri lainkaan, ja sitä on vaikea saada oikeaan paikkaan, koska se on erittäin hankala "pingviini". Se ei todellakaan ole hiljainen, se on hyvin meluisa ja sen kanssa ei todellakaan ole mahdollista masturboida huomaamattomasti. Kaiken kaikkiaan olen hyvin pettynyt ja tyytymätön, tämä ei ollut ollenkaan hyvä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Eclipse Ultra 7 Penguitronic

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful