TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
ElectraStim ElectraPaddle Sähköläimäytin var 1

ElectraStim ElectraPaddle Sähköläimäytin

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

ElectraStim ElectraPaddle Sähköläimäytin tarjoaa tavallistakin stimuloivampaa piiskausta. Tavallisten läimäysten lisäksi sillä voi antaa sähköstimulaatiota, joka saa piiskauksen tuntumaan todella intensiiviseltä.

ElectraPaddle-sähköläimäytin on valmistettu mustasta nahasta ja siinä on kaksi erilaista puolta, joiden avulla voit antaa erityyppistä stimulaatiota. Toinen puoli on sileää nahkaa ja toisella puolella on kolme metallilevyä, jotka välittävät sähköimpulsseja.

Tätä upeaa läimäytintä voi käyttää sekä kevyisiin iskuihin että koviin läimäyksiin, joten se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Jotta sähköstimulaatiosta saa kaiken irti, kannattaa haluttua ihoaluetta sivellä läimäyttimellä iskujen välillä.

Huomioithan, että läimäyttimen sähköstimulaatio-ominaisuudet vaativat erikseen hankittavan virtalähteen käyttöä. Läimäytin on yhteensopiva mm. Mystim- ja Rimba-tuotemerkkien sähköseksisettien kanssa, jotka löydät myös valikoimastamme.

Jos sinulla on jo sähkösetti käytössäsi, tulee siinä olla 2 mm:n urosliitin, jotta sitä voi käyttää ElectraPaddle-läimäyttimen kanssa. Jos et ole varma laitteiden yhteensopivuudesta, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful