Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Erolution TightFckr Mega Tight White var 1

Yhteenveto

Erolution TightFckr Mega Tight White on upea itsetyydytysväline tiukasta tuntumasta nauttivalle miehelle.

Masturbaattorin pehmeä, juomutettu sisärakenne tuntuu aivan kuin aidolta emättimeltä liikkuessasi edestakaisin sen sisällä.

Koko masturbaattori on pehmeä ja joustava, joten jos haluat vielä tiukempaa stimulaatiota, voit puristaa sitä kädelläsi samalla kun käytät sitä.

Erolution TightFckr Mega Tight White on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Uskomaton tuote.
Anonymous - 9. feb. 2013
Erolution mastubator on uskomaton tuote, se tuntuu fantastisen stimuloivalta, kunhan annat itsellesi aikaa... Jos olet menossa nopealle "kierrokselle", en suosittelisi Erolution Thightia, mutta jos annat itsellesi aikaa tutustua mastubatoriin ja muistat - tietenkin - runsaasti voiteluainetta, niin siitä tulee hyvä ja orgasminomainen tuttavuus (:, puhdistus itsessään on helppoa, muista vain käyttää talkkia sen jälkeen, muuten Erolutionista tulee hyvin tahmea ja päättäväisesti rasvainen, mikä on Erolution Thightin suurin miinus... Olen havainnut, että lihavalopulveri toimii yhtä hyvin Erolutionille....olen havainnut, että lihavalopuuteri toimii yhtä hyvin Erolutionin kanssa... Joten annan tuotteelle lämpimät suositukseni herrasmiehille, jotka käyttävät aikaa Erolution Thightin nauttimiseen ((:
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Erolution TightFckr Mega Tight White

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful