Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
F-Machine Gigolo Seksikone var 1

Yhteenveto

Kooltaan kompakti, langattomasti kaukosäädettävä Gigolo on käyttäjäystävällinen seksikone, jonka penetraatiokulmaa ja -pituutta voi säätää. Se on kevyempi versio F-Machinen suosituista, tehokkaista seksikoneista ja sopii erinomaisesti ensikertalaisille sekä kotikäyttöön.

Gigolo on pituudeltaan vain 62 cm ja korkeudeltaan 42 cm, joten sitä on helppo säilyttää käyttökertojen välissä. Vaikka se ei ole yhtä jykevä kuin jotkut muut F-Machine -mallit, sen tehokkaassa moottorissa riittää silti vääntöä antamaan sinulle nautinnollista kyytiä missä asennossa tahansa.

Seksikone on helppo koota ja pakkaus sisältää kaiken tarvittavan, jotta pääset saman tien vauhtiin. Säädä Gigolon korkeutta, työntökulmaa ja työntöjen syvyyttä mielesi mukaan, ja valitse sopivin työntönopeus 16 asetuksen joukosta kaukosäätimen avulla.

Koneen mukana saat mustan silikonidildon, mutta koska se on Vac-U-Lock -yhteensopiva, voit käyttää sen kanssa myös muita lisäosia. Huomioithan kuitenkin, ettei kone ole yhteensopiva erittäin suurikokoisten lisäosien kanssa.

Gigolon turvaominaisuuksiin kuuluu täysin suljettu koneosa sekä automaattinen sähkövirran katkaiseva turvakytkin, joka suojaa käyttäjää.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yksi parhaista ostoksistani!
Siv - 14. nov. 2020
Olin katsellut tätä konetta kauan ennen kuin päätin ostaa sen. En kadu sitä! Erittäin helppo koota ja purkaa. Mukana kätevä säilytyspussi. Erittäin helppo säätää korkeutta ja kulmaa, mutta jos haluat muuttaa tangon syvyyttä, sinun on käytettävä mukana toimitettua työkalua. Helppo sammuttaa ja kytkeä sovitin erilaisille laitteille. Ihan kelvollinen kaukosäädin, vaikuttaa halvalta, mutta toimii niin kuin pitääkin. 10/10.
0
Aivan upea!
Tjofo - 19. sep. 2017
Olemme molemmat fantasioineet jo pitkään, että pääsisimme koneen hoideltaviksi ja vapauttaisimme kätemme muihin puuhiin. Se ei tuottanut pettymystä. Kokoamiseen meni 15 minuuttia ja pääsimme vauhtiin. Vaimo virnisti, kun käynnistimme koneen, koska vauhti oli juuri oikea. Se ei aiheuta niin paljon meteliä kuin saattaisi luulla. Siitä kuuluu jonkin verran ääntä, mutta ei odottamaani meteliä. Kun olemme molemmat nyt kokeilleet tätä, olemme erittäin onnellisia. Varsinkin vaimo. Ja mikä ilo nähdä vaimon nauttivan olostaan. Tämä tuo meille paljon iloa tulevaisuudessa. Se on nyt valmis käytettäväksi milloin tahansa. Ei paras kone heille, joiden on piilotettava se päivän ajaksi, koska se vie tilaa. mutta voit helposti purkaa sen, kun se ei ole käytössä. Älä unohda käyttää lisäosia, sillä niihin voi laittaa useita hauskoja asioita. Juokse ostamaan
0
Vau!
Nicklas - 5. dec. 2019
Olen jo jonkin aikaa harkinnut seksilelun ostamista. Mutta en ole koskaan uskaltanut ottaa sitä askelta. Kuitenkin nyt kun olen sen tehnyt. Voin kysyä itseltäni vain yhden kysymyksen: Miksi en ostanut sitä aikaisemmin? Mikä juttu. Mikä nautinto. Käytän melko suuria leluja. Ja tämä on ihan hyvä. Tätä voin todella suositella!
0
Kaiken rahan arvoinen
Anonymous - 12. aug. 2021
Todella uskollinen ystävä, joka on aina tukenasi. Erittäin tyytyväinen siihen ja se täyttää kaikki odotukset. Loistava sijoitus!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ei kestävä
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän pari vuotta sitten, jotta voisin pelata kaukopelejä poikaystäväni kanssa, kun hän on ollut poissa kotoa. Se on ollut aivan loistava käyttää ja on toiminut odotetusti. Mutta sitä on käytetty yhteensä vain 5 kertaa ja nyt se ei enää toimi. Paljon rahaa käyttää tuotteeseen, joka ei kestä kuin 5 kertaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

F-Machine Gigolo Seksikone

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful